Реклама / Ads
9| 9687 |02.04.2019 НАРОДЕН ГЛАС

Адв. Хаджигенов към КПКОНПИ: Ето ви законен повод да проверите председателя си

.
Адв. Николай Хаджигенов
След като днес Пламен Георгев заяви, че никой не бил сезирал подопечната му комисия КПКОНПИ да го провери, адвокат Николай Хаджигенов написа сигнал до комисията с искане да проверят председателя си, членовете на семейството му и да му върнат отговор. Текстът на сигнала се разпространява мълнианосно в социалните мрежи и не е ясно още колко хора ще подадат такива сигнали.
 

Ето целият текст на сигнала на адв. Хаджигенов:

 

Понеже конпирите ореваха орталъците, че за да проверят председателя си си позволихме да им създадем законен повод, като им пратих току-що на мейл така необходимият им сигнал с следното съдържание:

 

В връзка с разледвания на редица медии, установяващи сериозни разминавания в имущественото състояние на председателя Памен Георгиев, както и оповестяване от КОНПИ, че е не е налице законен повод, с настоящото сезирам КОНПИ да извърши проверка на председателя си Пламен Георгиев, досегашно притежавани от него имоти, подавани имуществении и данъчни декларации, наличие на разминавания между доходи и декларирано имущество във всички регисри, вклчюително имотен и кредитен, като с оглед безпристрастност на извършваната проверка Пламен Георгиев да излезне в отпуск, като до приключване на проверката му се отнеме и преустанови достъпа до служебни помещения, имейл, информационни системи и канали, включително служебен телефон, както и последният да подпише съгласие за вдигане на данъчна и банкова тайна.


Проверката да включи и членовете на семейството му за максималния законов период.
Моля да бъда уведомен писмено на посочения адрес за предприетите действия.

 

Малко по-рано адвокат Хаджигенов  коментира още по темата:

 

В една нормална държава и при липсата на друг компетентен орган, точно това би бил начина с дребната подробност, че излиза в отпуск, докато бъде проверяван, дава съгласие за вдигане на банкова, данъчна и прочие тайна за него и семейството му.
Ей, такива неща.
Вместо това вече има 5-ма пазванти да го пазят от нагли журналя, народната любов и от шиши, който ще му отпори ушите, че се е издънил, толкова левашки.
Защо петима гавази ли?
Ми ако сме разбрали правилно сауната събира само 6-ма....

 

Николай Хаджигенов, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 20475 |24.02.2019 Адв. Хаджигенов: Няма да се регистрирам в ДАНС, няма да подавам информация в служби и службици . 3| 7443 |12.06.2018 Г. Лилов: Здравната каса е аморален, незаконен съд, раздаващ на поразия смъртни присъди! . 0| 9359 |17.04.2018 ФРОГОКО: Незаконен шеф пое Рехабилитацията в „Овча купел” . 10| 14725 |14.03.2018 Адв. Хаджигенов за Фрог: За да въведе диктатура, на ГЕРБ им трябват частни охранители

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads