Реклама / Ads
40| 9336 |04.09.2020 НАРОДЕН ГЛАС

Албена Белянова: Цветята за полицаите не бяха достатъчни, благодаря на комисар Хаджиев и министър Терзийски за пролятата кръв!

.
Поднесените на 02.09.2020 г. цветя не бяха достатъчни да изразят благодарността ми към служителите на МВР, охранявали нашите представители в Народното събрание от нашата любов. Не знам с какво ни пръскаха, но на 03.09.2020 г. физически нямах възможността да изразя благодарността си от площада.
 

Не знам дали и днес ще мога, затова разрешете ми от тук да благодаря на всички редови полицаи, техните командири и ръководители, и особено на старши комисар Георги Хаджиев и на министър Христо Терзийски затова че:

????????‍✈️Позволиха да се пролее кръв.
????????‍✈️Не овладяха провокациите.
????????‍✈️Наказаха невинните, а не виновните.
????????‍✈️Не изпълниха нареждането на Борисов да няма акции срещу барикадите и за пореден път се подиграха с него и го направиха за смях.
????????‍✈️Трудно дишаме, говорим, стоим на крака.


.

 

????Благодарна съм, че спазихте основните принципи, залегнали в ЗМВР и зачетохте и гарантирахте правата и свободите на гражданите и тяхното достойнство, запазихте политически неутралитет, бяхте обективни и безпристрастни.


????Благодарна съм, че полицаи-мъже се изправихте срещу народа си тежко въоръжени и защитени с шлемове, шитове, боксове, палки, спрейове и др.
????Благодарна съм, че пожертвахте почтеността си и своите убеждения.


.


????Благодарна съм, че най-накрая ясно демонстрирахте постижението на назначения от Шиши старши комисар Хаджиев – превръщането на още една инситуция - Столична дирекция на вътрешните работи в Шиши дирекция на вътрешните работи, а вас в мутро-полицаи.
????Благодарна съм за обгазяването, за ритниците, за влаченето. Браво, мутро-полицаи! Със здраве да си похарчите трохите от платеното и/ или откраднатото от всички нас, които ще ви подхвърлят.


????Благодарна съм за саможертвата ви и мъжественото понасяне на нанесените ви от жени, деца и пенсионери хиляди тежки рани.
Разрешете ми да отправя и пожелания до всички вас и особено до старши комисар Георги Хаджиев и до министър Христо Терзийски.


Скъпи мутро-полицаи,
????Пожелавам ви децата ви да останат да живеят в България. В България, която е първа по смъртност, в която корупцията процъфтява и ежедневно взема жертви. Ваши колеги ще им продават наркотици. Ненаказани от ваши колеги нарушители на Закона за движение по пътищата ще ги прегазват на светофари и пешеходни пътеки. Властта, която пазите, ще се грижи за тях, ще ги образова, ще ги лекува, ще ги пази от изнасилвания и убийства. Както се погрижи за децата с увреждания, за Криси от Сотиря, за Никол Министерска…


????Пожелавам ви да уредите жените ви „на работа“ в държавната администрация. Там работят най-достойните българки. Като турената от премиера за председател на Народото събрание Цвета Караянчева от Кърджали, наричана уважително просто ПКП. Като уредената сестра на шефа ви от ШДВР, с която имах „удоволствието“ да „работя“ в АДФИ, за която и ПКП би било ласкателство. Вашите шефове ще уважават вашите жени. Да, точно това, което си мислите, имам предвид. По коленете им ще познаете и по увеличената с 20 лв. заплата.


????Пожелавам ви да остареете в България и, ако имате късмет, да получавате подаяния, наречени пенсия. Да доживеете следващия бунт на младите. Да гледате безпомощно как тези, на които сега вие сте пример за подражание, облечени в полицейски униформи и пълно бойно снаряжение бият, влачат, оковават и обгазяват внуците ви. Едва тогава ще разберете, че най-лошото у нечестните хора е тяхната представа за честност. Едва тогава ще осъзнаете, че съгласявайки се с тяхната представа за честност, доброволно сте се превърнали в убийци на вашите собствени потомци. Животът намира начин да сблъсква с Истината. Дано я понесете!


МУТРИ, ВЪН!
ОСТАВКА!

 

Албена Белянова



 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 10676 |08.03.2019 Албена Белянова пита ребром Караянчева: Допустимо ли е шеф на институция да ме насилва? . 8| 11158 |23.01.2019 Белянова: Шефът на АДФИ Георги Начев пред 150 човека призова, да не казват с кого са спали . 13| 28488 |07.12.2018 Албена Белянова пред Фрог: Шефът на АДФИ ме насилваше! Каза, че сексът върви със заеманата от мен позиция . 2| 6161 |22.11.2018 Починалата журналистка Албена Ивайлова: Системанта унижава и мачка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads