Реклама / Ads
47| 10720 |05.02.2015 НАРОДЕН ГЛАС

Андреев, бесен: ДПС е агентурното име на ДС; Доган е получавал пари от ДС

.
Методи Андреев
Изразих лично мнение, различно от това на ГЕРБ и РБ, заяви по НТВ Методи Андреев, депутат от ГЕРБ по темата за т.нар. Възродителен процес. Този процес е голямо престъпление. Най-малко ДПС обаче има моралното и политическо право да внесе това. То трябваше да се направи в началните години на демокрацията. Името ДПС е агентурното име на ДС, която монополизира този вот, за да управлява. Янко Янков е бил нещатен сътрудник, т.е. бил е с права на щатен.
 
В последните избори над 10% от българските турци гласуваха за други партии. Сега искат да скрият истината за тайната асимилация на ромите. Това е много опасен процес. Както и претенциите на мюфтийството. Да бъдеш агент на ДС, точно на репресивния апарат, който смачка тези хора

Почетният председател Ахмед Исмаилов Ахмедов, известен като Доган и като агент Сава, е получил от ДС над 9 000 лв за подаръци, за ресторанти, за подвързване на дисертацията си и пр., докато съгражданите му са били бити и репресирани, каза Методи Андреев. Каза, че е изпълнен с нетърпимост към арогантността на ДПС. Не ви ли е срам, попита той.

90% от реториката в НС беше емоционална, хора, които по важни законопроекти не са взимали решение, се изявиха, каза Янко Янков от ДПС. Ставало въпрос за имена, заличени от регистрите и те не са в употреба; чиновници им искали и старите имена, които не били в употреба. Това било нещо съвсем дребно, което не изисквало ровене във Възродителния процес. При мъртвите и сега можело да се направи това от техните наследници.

Тонът в студиото ескалира почти до кресчендо, когато Янков опита да обяснява, че за законопроекта не се говорело, а за ДС, а това, според него, нямало нищо общо.

Вие не разбирате от политика, каза Янков. Вие разбирате от далавера, възмути се Андреев. Навремето Ахмед Доган бил и агент Сергей.

Реториката срещу ДПС е опасна, каза Янков. Тя е срещу елита на ДПС, репликира Андреев. Делото 048 за Възродителния процес не е мръднало на йота, докато ДПС беше на власт, не си мръднаха пръста, добави той.

ДПС е партията на българската олигархия, на българската корупция, каза Андреев. Трябва да се отрежат всички финансови канали, по които текат далавераджийските им пари, настоя той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 6038 |05.02.2015 Каролев гази зеления Белев заради Банско . 2| 6603 |04.02.2015 Проф. Колев пред Фрог: Искам извинение от фонд „Научни изследвания” . 27| 7485 |04.02.2015 В. Енчев за Фрог: ДПС иска циничен законопроект; ще взриви етническия мир . 35| 10492 |04.02.2015 Проф. Павлов: Пропаганда! България - враг №2 на Русия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads