Реклама / Ads
9| 5521 |14.03.2019 НАРОДЕН ГЛАС

М. Андреев: Малоумна шизофрения - Патриотите и ДПС крепят кворума на ГЕРБ

.
Методи Андреев Източник: БГНЕС
Пълна глупост и опашата лъжа. Така Методи Андреев, бивш депутат от ГЕРБ, нарече обвързването на опрощаването на данъчните задължения на вероизповеданията, и в частност на мюфтийството, с националната сигурност. Той каза, че, ако службите наистина са засекли радикализиране на определени групи в мюсюлманската общност , то в България си има закони и трябва да се предприемат съответните мерки.
 

„Някой внушава на българите, че има опасност от радикализиране и на първо време българите губят едни 8 млн. лева. Самият мюфтия каза, че има опасност България да се превърне в Косово“, каза още Андреев по темата за решението на управляващите да се откажат от опрощаване на данъчните задължения на вероизповеданията.

 

Според Методи Андреев ДПС „демонстрира мускули и хегемония“ и управлява държавата чрез ГЕРБ и Бойко Борисов, „въпреки че Борисов отрича това“:

 

„Както казва Стив Джобс, един слух става истина в момента, в който го отречеш. Още когато бях в 43-тото Народно събрание, се виждаше заиграването между ДПС и ГЕРБ. То беше много фино“.

 

Методи Андреев коментира и ситуацията в парламента след решението на партия „Воля“ да напусне работата в пленарна зала, както преди това направиха и депутатите от БСП:

 

„В парламента останаха уж непримиримите политически субекти – патриотите и ДПС. Но те и двете правят едно и също – крепят кворума на ГЕРБ. Това е малоумна шизофрения. Тази работа няма да изкара дълго. Вървят към закони на ръба на престъпленията. Опрощавания на дълг може да прави само президентът. Чест не му прави на Радев, че мълчи, защото в момента показва чисто политическо хитруване“.

 

Андреев е категоричен, че „в ГЕРБ няма друг фактор, който да взема решения, освен Бойко Борисов“:

 

„Неговата политика е покер политика, при която блъфираш – ако видиш, че отсрещната страна поема блъфа, минава, ако не, се връщаш. Харизмата на Борисов посърна. Той е страхлив политик, нагажда се по теченията“.

 

По думите на Методи Андреев, на България е необходим „граждански проект за почтено управление с генерална цел – връщане на България в лоното на демокрацията и борба с мафията, завзела държавата“.



 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 11916 |06.02.2019 Методи Андреев: Срещу Лозан Панов се извършва държавен преврат . 14| 10990 |03.10.2017 Методи Андреев: Първият мандат на ГЕРБ беше надежда, вторият-разочарование, третият ще е катастрофа . 11| 6385 |29.05.2015 Андреев: Не одобрявам помпозността на Ненчев . 46| 8358 |06.04.2015 М. Андреев: Много депутати уж нямат фирми, а ги возят грамадни коли

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads