Реклама / Ads
3| 6893 |14.08.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Бабикян: Комично е вицепремиер да търчи като санитарен инспектор

.
Източник: БГНЕС
PR-експертът Арман Бабикян оцени проверките в Слънчев бряг като доказателство от страна на кабинета „Борисов - 3”, че „експериментира собствените си познания в управлението на държава”. Пред БНР той коментира показните акции на властите срещу заведенията в курорта, водени лично от вицепремиера Валери Симеонов.
 

„Вицепремиер, който търчи като санитарен инспектор между заведенията и замерва шума, е нещо изключително комично във всяка една цивилизована страна. Да не говорим да арестуваш лаптоп, или да арестуваш диджей, който пуска музика, наистина е доста смешно, ако не беше тъжно", каза Бабикян.

„С поведението си Симеонов заявява, че само с политическа протекция институциите могат да си вършат работата", обясни експертът.

Което означава, че наистина тези хора не знаят как да управляват системи и не знаят как да връчат закона в ръцете на тези хора и те да го съблюдават. Говоря за много от институциите, които той влачеше със себе си, а той като грижлива майка ги стимулираше отзад. Вижте, наистина е много смешно това и показва, че има тежко неумение, да не кажа глупост, как се управлява.

Той самият със спомени от своето минало битие като собственик на кабелна телевизия, може да направи кратък списък много бързо на незаконните хотели по Черноморието - една задача, достойна за вицепремиер.

Да седне, да си поговори с тези мутри, които са едър размер и по-му отиват като вицепремиер, и да обсъдят кога събарят хотелите с багери и тогава, ако иска да си занесе политическото присъствие там и да гледа щастливо изпод мустак багерите".

 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4863 |11.08.2017 Вицепремиерът Симеонов подаде сигнал до ВСС срещу магистрат от Бургас . 4| 6675 |09.08.2017 Вицепремиерът Симеонов: Кметът на Созопол покровителства яхтения кей и шума . 9| 9654 |25.07.2017 Арман Бабикян: Босият Радев е нищо пред политическото порно в България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads