Реклама / Ads
48| 6093 |21.03.2015 НАРОДЕН ГЛАС

Бареков се разхвали: Английският ми е по-добър от Борисовия и Първановия

.
Николай Бареков
Английският ми е доста добър, изобщо не ми пука, заяви по БТВ евродепутатът Николай Бареков по повод ироничните коментари в социалните мрежи за негово интервю на английски за ситуацията в Иран.
 
Много по-добър ми е от английския на г-н Борисов и на г-н Първанов. Аз с моя английски говорих с г-н Юнкер и докарах тия 10 млн. евро за България, каза още Бареков и осведоми, че тези пари били от остатъчния бюджет на ЕС и са разпределени за справяне с бедствието във варненския квартал „Аспарухово” след опустошителното наводнение от лятото на 2014 г.

Много добре си върша работата. Ние не представляваме 8 милиона българи, а 500 милиона европейци. Изнесох и цяла реч на английски в Турция, но нея няма да я покажете, защото е на перфектен английски, посочи още той.

Оказах се слаб политик в кадрово отношение, каза още той, след като остана само с един депутат в парламента, Мартин Иванов. Преди десет дни Светлин Танчев и Георги Ковачев също се отцепиха от парламентарната група.„Въпросът не е в количеството, а в качеството. Когато влязох в политиката, един-единствен депутат се престраши да дойде при нас – Румен Йончев, който се отцепи от БСП. Още сме приятели с него”, каза Бареков.

„България без цензура” е по-жива отвсякога. Аз без проблем гледам нашите симпатизанти в очите. Да си кажем кривиците в очите и да чуем какво мислят за нас хората. Аз се отказах от парламентарната група, но тези хора бяха избрани с нашата кауза, с моя лик на табелката си. Защо гласуваха за дълга от 16 млрд. лв., а не поискаха безплатни таблети?”, попита Бареков.

 

След като лично прие бившия телевизионен водещ Росен Петров за зам.-председател на „България без цензура” в национален ефир и го посочи като уместна кандидатура за вътрешен министър, сега той определя постъпката на Петров, в която той бе съучастник, като „скандална”. „Политическата кариера на г-н Петров ще приключи в неделя, когато стане зам.-председател на партията на г-н Ковачки”, заяви още Николай Бареков и обобщи, че така става със „заплатаджиите”.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 6980 |20.03.2015 Фандъкова отрича да познава Даниела Стефанова, та камо ли да й е кръщелница . 8| 5361 |19.03.2015 ВСС спаси Владимира Янева от дисциплинарка напук на министъра . 23| 8116 |19.03.2015 Борис Цветков за Фрог: Шефът на Пощите е за прокуратурата . 37| 10331 |18.03.2015 Енчев за Фрог: Кърджалийските времена се завръщат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads