Реклама / Ads
0| 6408 |13.05.2014 НАРОДЕН ГЛАС

Бобо и Маги Джанаварова награждават победителите в „Цветната олимпиада“ във Видин

.
на 15 май (четвъртък) от 17 ч. в Драматичен театър „Владимир Трендафилов“ ще се състои церемонията по награждаването на победителите в Националната образователна инициатива „Цветна олимпиада“ от Област Видин. Победителите ще бъдат лично наградени от гласовете на „България си ти!“ – хип-хоп талантът Бобо и любимката на младежите Маги Джанаварова. Входът е свободен.
 

Проявата се осъществява с подкрепата на Община Видин и РИО – Видин.

Инициативата се проведе от 7 май до 12 май. В нея се включиха над 250 ученици от 7 училища в областта - СОУ „Св. Св. Кирил и Методий“-Брегово, ПТГ „Васил Левски“ – Видин, ПГ „Проф. Д-р Асен Златаров“- Видин,ПГ по туризъм „Михалаки Георгиев“ – Видин, СОУ „П.Р.Славейков“ – Видин, СОУ „Васил Левски“ – Кула, ПМГ „Екзарх Антим I“ – Видин.

Лично, за да връчат грамотите и наградите на победителите ще дойдат водещи обществени личности - от ръководството на Община Видин, РИО – Видин, ръководствата на библиотеки и читалища, както и представители на издателство „Просвета“ и верига магазини „Технополис“.
    
Целта на Цветната олимпиада е да се мотивират учениците (VIII - XII клас) към усвояване на нови знания, чрез съревнование по български, английски, френски и немски езици, математика и информационни технологии.  След успешното провеждане на олимпиадата, комисия определя областните победители.

Досега „Цветната олимпиада“ е провеждана в множество области в цялата страна. В края на учебната година предстои и национален кръг между победителите от всички региони посредством интернет платформа. Чрез проявата Сдружение „България си ти!“ се стреми да допринесе за възобновяване на връзката „дете-учител-родител“; да даде поле на изява за  артистичните деца; да насърчи сътрудничеството в областта на образованието на локално, регионално и национално ниво като провокира диалог между държавата, обществото, НПО-та,  училищната общност и семейството.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5883 |23.04.2014 Бобо и Сантра награждават победителите в „Цветната олимпиада“ в Русе . 11| 7032 |02.04.2014 Прависти: Магистрати се отнасяли нечовешки към Петко Петков . 0| 5946 |24.03.2014 Бобо, Печенката, Сантра, Армен Назарян, Петко Бочаров ще награждават отличниците в „Цветна олимпиада“ . 0| 6718 |23.11.2013 Бобо и Печенката зарадваха първенците в Цветната олимпиада в Троян

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads