Реклама / Ads
27| 28367 |30.12.2017 НАРОДЕН ГЛАС

БОЕЦ издаде Заповед за граждански арест на Борисов, Пеевски и Цацаров

.
Гражданско сдружение БОЕЦ издаде заповед за граждански арест на Бойко Борисов, Делян Пеевски и Сотир Цацаров. Ето какво се казва още в съобщението на организацията:
 

    ЗАПОВЕД

    ЗА ГРАЖДАНСКИ АРЕСТ

    на лицата:

    Бойко Методиев Борисов,

    Делян Славчев Пеевски,

    Сотир Стефанов Цацаров.

    ГД БОЕЦ издаваме настоящата Заповед на основание чл.12а, чл.103, чл.105, чл.321, чл.321а, чл.322 и чл.26 от НК.

 

    За това,  че в условията на продължаващо престъпление с изключителна наглост и жестокост ограбват българският народ и превърнаха държавата ни в най-корумпираната и бедна страна в Европа. Стотици селища са превърнати в гробища, десетки градове в сенки, цели региони са обезлюдени и съсипани, милиони българи са прокудени от родината им заради мизерията и зверската корупция. Други милиони българи все още живеещи в България са доведени до отчаяние и безизходица. Заради репресиите спрямо будните и непримирими. Заради това, че превърнаха държават ни в кочина. Заради откраднатите милиарди, заради съсипаните човешки съдби и смачканите мечти и надежди на един цял народ!

 

    Заповедта да се приведе в изпълнение от членовете на БОЕЦ. Влиза в сила от 01.01.2018г. Да се използват всики възможни методи и средства за установяване на местонахождението и задържането на лицата. Всички сили и ресурс на организацията да се фокусират върху изпълнението на задачата..

 

    Да се разпространи чрез достъпните независими медии до всеки български гражданин.

 

    На основание настоящата Заповед ВСЕКИ БЪЛГАРИН има право да задържи обявените за издирване и арест лица, както и да потърси съдействие от други граждани за извършване на гражданският арест.

 

    Без страх, без милост и без прошка. Гражданите останахме единствената сила, която може да се изправи срещу мафията и да си върнем държавата.

 

 

    30.12.2017г. БОЕЦ - България Обединена с Една Цел

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3951 |29.12.2017 Арестуваха двама души във Франция заради готвени атентати . 0| 4194 |23.12.2017 ФБР арестува бивш морски пехотинец, планирал атентат в Сан Франциско на Коледа . 0| 4760 |22.12.2017 Оставиха в ареста уличения за убийството на Дамла

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads