Реклама / Ads
4| 9487 |25.01.2018 НАРОДЕН ГЛАС

БОЕЦ в подкрепа на проф. Минеков в битката му срещу мафията и мултаците!

.
Георги Георгиев
БОЕЦ в подкрепа на професор Велислав Минеков в битката му срещу мафията и мултаците! Това е обща битка на гражданите срещу мафията.
 
Не си сам, Velislav Minekov!

Да се върнем в кочината на мултаците, мафията и дебелите. На 25.01.2018г. в 15.00ч. в СРС е делото на мултака Рашидов срещу Гражданина Велислав Минеков. За това нещо и други подобни няма да чуете в речите на управляващите ни мафиоти пред европейските институции. За репресиите на управляващата ни мафия спрямо гражданите, неприемащи престъпната им власт, трябва да си говорим тук. Всеки ден. И всеки ден да се борим срещу това зло. И да браним непримиримите.

Мултака Рашидов съди професор Минеков за огромна сума, от позицията на силата, на бивш министър и депутат от управляващата "партия", защото така действат дебелите. Защото това е един от начинините за мачкане и тези действия са знаци и са насочени не само срещу Велислав Минеков, а срещу всички нас, срещу всеки българин борещ се за справедливост и възмездие, борещ се за Истината!

БОЕЦ обявихме своята подкрепа за Минеков и вярваме, че гражданската солидарност в общата ни битка срещу мултаците, ченгетата и мафията е най-силното ни оръжие! От това ги е страх дебелите! Че не могат да ни смачкат, че можем да се обединяваме и защитаваме. И можем да водим битките си и да побеждаваме.

Не си сам, Славе! Много сме и все повече ставаме, защото каузата ни е чиста, защото се борим за свободата си,за родината си, за живота си, за справедливост и за да си върнем държавата! Защото ни писна да живеем в кочина. И както казва бивола Asso "Обречени сме да победим!"

Споделете, разпространете и се гответе да дадем отпор и да защитим един от нас! Гражданите в защита на гражданите в държавата на мафията!

#Гражданите срещу Мултаците
#БОЕЦ срещу МАФИЯТА
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 18070 |24.01.2018 Проф. Минеков за Фрог: Връщаме се във времето на Вълко Червенков . 3| 8909 |18.01.2018 Проф. Анна Кръстева пред Фрог: Аргументите на ГЕРБ срещу вота са смешни и неадекватни . 3| 9941 |17.01.2018 Проф. Ал. Маринов пред Фрог: Борисов и клакьорите му си въобразяват, че могат да са парламентьори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads