Реклама / Ads
8| 7444 |03.01.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Божидар Димитров: Военните ще убият Ердоган тази година

.
Божидар Димитров
Вдигнах заплатите на подчинените ми от 300 до 500 лв . Трябва да говоря колко добър мениджър съм. Скромно звучи. Заради това Вежди Рашидов ми позволи и хората ми сега ще бъдат щастливи. На докторите на науките се дава допълнителен бонус. А те са 10 на сто от служителите. Това каза Божидар Димитров по БТВ.
 

Моята заплата не се увеличава. Получавах и по-малко от заместниците ми два-три месеца, докато МК  се натутка. Парите идват от приходите на музея. Имаме 5 пъти повече посетители. На 31 декември, час преди да затворим, имаше 6 автобуси италианци.

 

 В Турция може да се направи аналогия и с това, което се е случвало в България до 25-та година. Отделно се гърмят ВМРО -вците . При Ердоган войната  не идват отвън, а отвътре. ИД  е едно от отрочетата на Ердоган. Той си го отгледа с американците. Нямате си представа каква  е войната срещу кюрдите. В Турция се водят улични боеве с танкове и транспортьори. Уредих на приятели децата за студент и футболист, да не ги убият. Ердоган  ще бъде ликвидиран в рамките на тази година. Ще го ликвидират военните. Той ги унижи. Те няма да му простят. Мъчеха се да вкарват ислямисти  във военните училища. В момента са полковници и генерали. Т. е.  светските хора вече ги няма. Турците казват да отцепят Източен Анадол . Ердоган  не губи само оттам,  по-страшни са икономическите загуби. Имаме полза от случващото се в Турция.  Г-жа  Ангелкова  отчита огромен ръст на туризма. Това не се дължи на нейното министерство. Реклама  не е нужно за туризма ни. Два атентата са нужни за нея. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3866 |01.01.2017 Плевнелиев към Ердоган: Целият български народ скърбим заедно с Вас . 3| 3783 |29.12.2016 Валери Димитров: Разходната част на партийните финанси е на тъмно . 0| 4885 |27.12.2016 Ердоган обвини САЩ, че подкрепят ИДИЛ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads