Реклама / Ads
21| 24094 |28.03.2019 НАРОДЕН ГЛАС

Борисов е прав на 100%. Купува ли Цв. 40 къщи в Берковица, Дариткова - а дано

.
С този скандал отвратихме народа. Това каза на първата си среща с журналисти след решението Цветан Цветанов да напусне парламента премиерът Бойко Борисов. Вторият в партията бе принуден да подаде оставка като депутат и да се отдаде на партийна работа заради „апартаментгейт“.
 

Припомняме, че Цветанов купил от фирма жилище за около 400 хил лева, но пазарната му цена била около 1,6 млн лева. Досег няма отговор каква е съдбата на „спестените“ 1,2 млн лева. Дали са дадени „под масата“, въобще не са давани и защо за него може, а за обикновените хора не може. Така че премиерът е прав – отвратен е народа.

***

И понеже стана дума за народа, ето как някои берковчани коментираха казуса на трийсетина метра от партийния клуб на ГЕРБ в градчето.

Първи коментатор: С парите за апартамента тоя Цецо можеше да купи 40 къщи у Берковица! Сериозно, даже има и бая по-евтини, щото народа избега.

Втори коментатор: Те къщите окьоравяха, нема ора у тех, ами да беше почнал тунела под Петрохан, щот ни лъжат от години…

Трети коментатор: Мааму стара, с толи пари всите дупки на улиците щеа да напълнят, а не да мааме ние с лопатите. Че платиеме от джоба си и каменяка, и асфалта…

***







Новата шефка на ПГ на ГЕРБ в НС Даниела Дариткова казала: „Никога няма да мога да бъда Цветанов в парламентарната група“. И слава Богу! Браво! Дано удържи на думата си.

***

Георги Харизанов, на когото харизаха командваето на тв "Европа" подобри световния рекорд по най-много участия в различни и повтарящи се телевизии за единица време. Счупи и стария рекорд по повтаряне на едно и също нещо - Цецо е невинен, Цецо е в бяло, ще бъде още в по-бяло като профасионален партиен деец. И двата рекорда досега принадлежаха на Цветан Цветанов. ТЕЛК ще освидетелства безплатно гледалите всички изяви на Харизанов. Прокуратурата е уведомена своевременно.  

 

Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 17015 |27.03.2019 Октай пред Фрог: Ако Борисов не отиде на предсрочни избори, ДПС ще го доунищожи . 2| 5584 |27.03.2019 Камен Донев към критикарите си: Душички мили, какво направихте през мъждукащия си животец? . 0| 5508 |20.03.2019 ”Правосъдие за всеки”: Ще забравим ли „Цумгейт“? . 8| 11884 |07.03.2019 Мили мафиоти, гледайте чужд футбол и напишете на НС: Далаверата прави силата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads