Реклама / Ads
0| 7334 |26.07.2016 НАРОДЕН ГЛАС

Босия до Москов: Лекарите източват НЗОК, те да дават отпечатъци

.
Николай Колев - Босия
След като ръководствата на болниците и лекарите източват Здравната каса, отпечатъците си в лечебните заведения трябва да слагат лекарите, а не пациентите. Това казва в отворено писмо до здравния министър Петър Москов Николай Колев - Босия по повод идеята за регистриране в болниците с пръстов идентификатор.
 
Тази системата беше въведена вече в 4 болници, през тази седмица ще бъде въведена в още 20, а на 1 октомври - в цялата страна. Противници на идеята на Москов излязоха на протест пред здравното министерство днес с искане за оставката на министъра.

"Препоръчвам ви, при тази нова ситуация, да си отрежете двете ръце до китките и да преминете към манипулиране на пръстовите си отпечатъци, за да не ви арестуват за отклонение на пари от НЗОК чрез най-обикновено престъпно източване на Здравната каса", пише Босия.

Ето писмото на Босия до Москов без редакторска намеса:

    ДО МИНИСТЪРА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ПЕТЪР МОСКОВ

    ГОСПОДИН /ДРУГАРЮ/ ПЕТЪР МОСКОВ,

    Благодарение на идиотската ви идея за преглед на пациентите чрез дактилоскопните им отпечатъци, ви давам по-добра идея.

    Източването на парите от НЗОК не става от пациентите, а от ръководствата на болниците и самите "лекуващи" лекари.

    При това положение е естествено отпечатъци от пръстите да дават самите лекари, а не пациентите. Така вашият отпечатък ще бъде решаващ за качественото и реално лечение на пациентите.

    Можете да вземета моя отпечатък от 1-во РУП, което ме арестува и взе отпечатъци и ме снима в профил и анфас /ляв и десен/ миналата година цели 14 пъти, въпреки,че още при първото взимане на отпечатъци от мен на 12 декември 1969 г. ми имат отпечатъците, които не са се променили.

    Препоръчвам ви, при тази нова ситуация, да си отрежете двете ръце до китките и да преминете към манипулиране на пръстовите си отпечатъци, за да не ви арестуват за отклонение на пари от НЗОК чрез най-обикновено престъпно източване на Здравната каса.

    Останете си със здраве и блеснал поглед!

    След време ще разберем защо е такъв!
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3763 |09.12.2014 Роналдо и Бейл водят атаката на Реал срещу Лудогорец . 2| 5337 |22.10.2014 Браво, орли! Лудогорец влезе в историята на ШЛ с победа . 2| 5359 |01.10.2014 Фантастика ! Лудогорец води на Реал с 1:0

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads