Реклама / Ads
28| 12972 |14.11.2008 НАРОДЕН ГЛАС

Челен опит за Емилия Масларова

.
Кметът на Мексико сити обеща да раздаде безплатни лекарства, лекуващи импотентността на мъжете над 70 годишна възраст, след пенсионерските почивки по морето Масларова може да заимства този опит.
 

С акцията на Марсело Ебрард, администрацията на мексиканската столица се надява да подобри качеството на сексуалния живот на възрастните си жители. Раздаването на безплатните медикаменти ще става в три специализирани центъра в Мексико сити. След консултации с лекар на мъжете ще бъдат предписвани безплатни таблетки Виагра или Левитра. От новата социална благина ще могат да се възползват близо 112 хиляди възрастни мъже от мексиканската столица. Преди viagra-and-diabetes-2.jpgвреме аналогично предложение направи Гонзало Муньос, кмет на чилийския град Ло Прадо, който искаше да раздава на мъжете над 60 години по 4 таблетки виагра на месец без пари.Социалният министър Емилия Масларова спокойно може да взаимства подобен опит. Тя бе на посещение в Чили в началото на октомври тази година. Тогава тя заяви, че целият свят гледа към Чили, защото това е изключително перспективна страна за икономическо сътрудничество. Госпожа Масларова посети и република Корея, където също обмени опит в социалните теми с любезните си домакини. Самата тя  демонстрира затягане на колана, след като, както упорито се твърди, вече се е отказала от скъпата чужда конфекция и златни бижута и залага на българската. Определено може да помисли да раздава безплатно Виагра или Левитра на застаряваща част от силния пол у нас. Независимо, че понякога прекомерната им употреба или въобще употребата им, може да доведе до инфаркт. При всички положения, ако приложи тези методи тя ще направи много по- щастиливи мъжете пенсионери в България. При първия случай те могат да изживеят някое лудо сексуално преживяване на стари години или, ако не успеят, покосени от сърдечен удар, пак ще отидат на по- добро място, отколкото е собствената им страна, където получават нищожни пенсии и са обгрижвани от некадърна социална политика. А и с новия почин, взаимстван от Мексико и Чили може и да се намери повече работа за някои от 8- те заместници на г-жа Масларова в министерството на труда и социалната политика. 

em_maslarova4_1.jpg снимка Вяра Йовева

ст.н.ст. д- р Минчо Кожухаров 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 6472 |01.11.2008 Меню за българите по света . 17| 6649 |22.10.2008 Суицидално . 40| 10119 |13.10.2008 Нещо лично . 47| 11568 |04.10.2008 Биг Брадър и Денсинг Старс - голямото SMS надлъгване

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads