Реклама / Ads
8| 22200 |03.01.2018 НАРОДЕН ГЛАС

Ченгета пред Фрог: Убиецът от Нови Искър застрелял всички с по един куршум в главата /обновена/

.
Кети Кюхова е шестата жертва на неизвестния убиец Източник: Фейсбук
Убиецът от Нови Искър е застрелял цялото семейство с по един изстрел в главата с малокалибрено оръжие. Това разкриха пред Фрог нюз разследващи. Държал е пистолета близо до тях и е виждал очите им, докато издъхват. Държал се е като професионален килър, допълниха те.
 
Разследващите смятат, че първо е била ликвидирана немската овчарка, любимец на всички. Тялото на издирваната снощи под дърво и камък Кети Кехайова също е открито. То било захвърлено в кладенец в близост до къщата на смъртта. Джипът на фамилията- БМВ- Х 5, също е намерен. Именно в този район е и въпросният кладенец. Журналисти се накъкнаха на странна находка- тефтерче, в което освен сметки, има  послания към мъжа на Кети- Недялчо.

Семейният джип е със счупен прозорец 





Семейството се е занимавало основно с поддръжка на тирове. Мяркали се и скъпи коли и джипове, но доста по-малко. Всички виждали, че разполагат с много средства. Преди година, когато се махнали от София и решили да купят къща в Нови Искър, без проблеми броили кеш 60 хиляди евро. Не поддържали връзка с комшиите. Самите те не чули нито изстрели, нито необичаен шум. Районният инспектор имал оскъдна информация за фамилията. По време на огледа станало ясно, че килърът опитал да заличи някои от следите. Основно се работи по две версии-лични причини или неуредени бизнес отношения, уточниха за Фрог източниците ни. Очаквайте подробности за кървавата драма в Нови Искър.

Недялчо и Кети




Припомняме, че вчера следобяд полицията по сигнал откри пет трупа в къщата. Застреляни са Недялчо Юнаков, синът му от първия брак Георги, 16-годишната дъщеря на жена му- Нанси, приятелят й Боби и съпругата на Недялчо-Кети.

Нанси и Боби били щастливи

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5811 |02.01.2018 Проф. Т. Кантарджиев за Фрог: Над 10 000 души умират от усложнения от грипа . 5| 8062 |01.01.2018 Само във Фрог: Оставиха началниците в МВР без 5% увеличение на заплатите . 4| 9110 |29.12.2017 Само във Фрог: Майстор на „ювелирната“ акция в Лясковец забрани на спецченгета да носят патрони

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads