Реклама / Ads
1| 5759 |10.01.2020 НАРОДЕН ГЛАС

Министър на Патриотите е в ареста, време е за женски футбол

.
ВМРО-Варна кани журналистки да поритат топка с дамския им отбор в памет на Мара Бунева. Това не е виц, истина е. Инициативата може и да е добре обмислена, но се появява на бял свят минути след като министърът на околната среда и водите Нено Димов, предложен за този пост от ”Обединените патриоти”, подаде оставка и стана ясно, че остава в ареста за неясно колко време.
 

Лидерът на ВМРО и вицепремиера Красимир Каракачанов люто разкритикува прокуратурата за разследването срещу Димов, а държавното обвинение даде пресконференция с подробности за обвинението в умишлена безстопанственост, упражнена от Димов в продължение на много месеци, която остави Перник без вода също за неопределено време.

 

Политическия пиар е сложно нещо. Още по-сложно става, когато страстите и напрежението в държавата са на предела на истерията. Тогава всички управляващи обикновено се хвърлят да успокояват народа. Премиерът успокои днес превозвачите, за да не излизат на протести, например. На фона на всичко това една партийна инициативи вместо положителен ефект ни докара сериозни притеснения за вменяемостта на инициаторите и притеснение за тоталната им липса на връзка с реалността.

 

Тревогата ни дойде от отправената покана, разпратена до медиите от ВМРО- Варна. Вероятно е напълно случайно съвпадението на събитиято, но в нея всичко звучи като виц – от избрания начин да се отбележи нечий подвиг, до улицата на която ще се случи „инициативата“.

Ето целия текст:

„На 13 януари 2020 г. се навършват 92 години от подвига на Мара Бунева, разстреляла в Скопие сръбския мъчител Велимир Прелич.

По този повод ВМРО Варна кани дамите от журналистическата гилдия в града, на приятелски мач с дамския отбор на ВМРО Варна. 

Срещата ще се състои в събота 11.01.2020 г. на  стрелбище " КОМБАТ", ул. "Тролейна" 12…“

 

Мара Бунева може и да е добре известна и почитана от ВМРО, но проверка на Фрог показа, че доста хора не са чували за нея.  Който го интересува може да намери достатъчно информация за нея в Интернет, но с това, уверяваме ви, женският мач не придобива повече почетен характер.

 

Известно е, че премиерът Бойко Борисов е голям почитател на футбола и, както е тръгнало, може съвсем скоро всички паметни събития да се отбелязват с по едно мачле. Колко му е.

 

Фрог Нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 6504 |02.01.2020 Иван Брегов: Министър Данаил Кирилов сам по себе си е предизвикателство . 8| 10199 |04.07.2019 Лозан Панов: Промените на правосъдния министър целят оставката ми . 7| 15852 |19.04.2019 Само във Фрог: ДНСК нарушава законите, прави каквото си ще, сочат доклади до министър . 22| 9201 |13.04.2019 И министър Нено Димов в аферата с имотите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads