Реклама / Ads
7| 9759 |12.03.2008 НАРОДЕН ГЛАС

Децата в Домовете – жертви на куршуми, педофили и държавата

.
15-годишната Лиляна Т. бе застреляна днес в Трън... Е, сега за баламите да очакваме поредното оперетно предаване, което ще приканя - Гласувай народе с СМС-и да спасим този или онзи!
 

 

 "15-годишната Лиляна Т. бе застреляна днес в Трън. При стрелбата бяха ранени още две деца, които са без опасност за живота. 12-годишният Емил Петров има огнестрелна рана в рамото. Другото пострадало дете, 15-годишната Клара Христова, е с огнестрелна рана на лявата китка. Цялата тази трагедия се случи в Дома за деца, лишени от родителски грижи в града, където има 24 деца, някои от тях - с увреждания. Едва четирима са възпитателите, които работят в Дома - на смени от по 12 часа. Убиецът, който се самоуби след стрелбата, е бивш възпитател от Дома. Преди това бил уволнен заради тежки престъпления. От общината обаче твърдят, че стрелецът никога не е работил в дома. 67-годишният Асен Илиев е лежал два пъти в затвора за педофилия. Бившата директорка на дома в Трън Милушка Страхилова разказва, че той постоянно е купувал подаръци на момичетата и ги канил вкъщи. Според нея основната причина за трагичния инцидент била любовна драма. Асен твърдял, че не може да живее без раненото момиче Клара. Мъжът стрелял в самия център на града. По това време децата били в междучасие и той ги издебнал. Преди години е уволнен и друг възпитател - Никола Динев, също с присъди за педофилия, но той продължава да работи и живее в района на Дома в Трън. Това са ужасяващите факти с днешна дата. Едва ли всичко казано дотук не е било известно на институциите, защото вече не е новина поредният кошмар в заведения за деца из страната. Само преди дни 10-годишно момиченце „падна“ от третия етаж на Дома за деца без родителски грижи “Петко Славейков“ в София. 

 Преди няколко дни група български евродепутати начело с нашият любим агент- президент Гоце Седефчов провидяха злонамерена кампания против любимата ни татковина, срещу тая скапапа клоака наречена България, където се е събрала цялата измет на Балканския полуостров. Г-н Президент може би й сега пак има злонамерена кампания. Вашата любима наконтена министърка на социалните грижи още от време оно, когато министър-председател беше другаря комсомолски секретар с френското име Жан и дори другаря с руското име Андрей, то вие друга министърка не можете и да извадите. maslarova.jpgЛипса на кадри просто. Ограничен капацитет. Искам на Вас и вашата министърка, дето така усилено се бореше против филмите на загниващата корпорация ББС, вместо да си седне на дирника и да си оправи бакиите в системата да задам следните въпросчета:

1. Докога в домовете за деца в България ще работят педофили;

2. Докога приемните семейства като институция няма да се въвеждат в България, а децата ще се отглеждат в институции.

3. Докога ще съществуват излишни структури, които само харчат пари като Агенцията за закрила на детето, начело с Шерин Местан.Тази е следващата за уволнение. Кога ще видим отчет за тяхната работа, има ли полза от тях или с тях и без тях резултата е същия.Само че без тях ще спестим на данъкоплатците десетки милиона лева за дебелогъзи чиновници.

4. Г-н президент като събрахте 10 милиона от Българската Коледа къде са парите, кръдецо с крадец.

5. Г-н Президент вие обичате мутрите в България - първи приятели и съветници са Ви, Васил Божков - Черепа; Свети Илия Павлов - възкръснал; Свети Емил Кюлев - от дясно на Господ седи и други такива светци, а забравих онзи на Весела, дето го хранят със сламка и издава нечленораздлени звуци, не можаха да го гръмнат за съжаление, но опитите продължават. Тия ваши приятели мислят ли да дарят пари за благотоврителност за ДЕЦАТА на България или могат само да крадат като вашия пернишки авер Людмил Стойков, на когото харизахте за начало 7 милиона и половина евро от САПАРД.По колко си разделихте с него и кои са още в кюпа.

6.Нужно ли е да събирате парите на народа с СМС-и след като тези мултимилионери в зелено, поне живите от тях могат да дарят някои лев вместо да си купуват футболнни отбори, футболисти за милиони и Яхти за по 14 милииона евро; бизнес самолетчета за по 10 милиона евро и да няма данъчна институция която да се заинтересува тия хора злато ли копаят; данъци платили ли са, за да си позволят тоя лукс, от къде са им доходите най-общо казано.

Е, сега за баламите да очакваме поредното оперетно предаване, което ще Ви приканя Гласувай народе с СМС-и да спасим този или онзи, докато парите на държавата от "Фонда за лечение на деца" ще се връщат обратно в държавния бюджет, защото НЕ БИЛИ ИЗПОЛЗВАНИ. Върнете ги в в бюджета, за да има 1 МИЛИАРД И 500 МИЛИОНА ЛЕВА излишък и разни хубавци с лепкави пръсти като онзи с Баткото да ги преразпределят между отбраните хора. И ОЩЕ СЕ ЧУДИТЕ ЗАЩО НОРМАЛНИТЕ НАПУСНАХА ТАЗИ ДЪРЖАВА."

Текстът е публикуван в Blog.bg; авторът му се е подписал meto76

ne_ubivajte_decata.jpg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5472 |11.03.2008 Време е да разрушим догмата „българско образование” . 12| 7244 |19.02.2008 Да „изплюем камъчето" за Косово . 34| 12758 |18.02.2008 Наказана ли е Сърбия за престъпления срещу балкански народи . 7| 6421 |12.02.2008 Три, четири: Всички обичаме Емел Етем!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads