Реклама / Ads
24| 16140 |26.01.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Доц. Христов за Фрог: Президентът да наложи вето на криминалния закон за концесиите

.
Доц. д-р Минчо Христов
Президентът Румен Радев да наложи вето на криминалния закон за концесиите преиет от българския парламент във вторник. Ако не стори това, значи застава на страната на мафията, а не на страната на държавата и на народа. Това заяви за Фрог нюз бившият депутат и преподавател в техническия университет доц. Минчо Христов.
 
Той допълни, че е внесъл своето виждане за закона за концесиите за разглеждане в деловодството на прездентството.

Приетият на второ четене закон за концесиите. Това е най-скандалният и криминален закон, който е приет от това народно събрание. В него се дава възможност държавата и общините да плащат на канцесионерите, когато последните докажат, че са на загуба. Този криминален закон ще ни струва десетки милиарди левове в близките години. Затова призовавам президента да му наложи вето. С това ще покаже на кого служи - на българския народ или на българската мафия.

Той даде оценка и коментира очакванита си от служебнотоправителство. Разачароват съм от президента Радев за някои назначения в служебното правителство. Не може ключови фигури в него да са от движението на Симеон Сакскоборгготски. Не може шефът на кабинета на Царя да е външен министър. По думите му това показва силни обвързаности на новия президент. Като виждам от какви хора е съставено това правителство няма да има ревизия на свършеното от кабинета "Борисов 2", няма  да има и начало на някаква борба с корупцията. Не виждам как хора като Ради Найденов ще правят някаква ревизия. Тези хора няма нищо да направят и е с еврофондовете, бъдете сигурни. Да организират поне изборите  ща годе добре. Трябва да изберем други хора в парламента на предстоящите избори, смята доцент Христов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4234 |07.07.2015 Гришо се разделя с треньора си . 0| 3906 |12.05.2015 Гришо започна с победа в Рим . 0| 4670 |08.05.2015 Гришо падна от Надал

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads