Реклама / Ads
34| 10088 |08.02.2019 НАРОДЕН ГЛАС

PR експерт: Премиерът и президентът инсталират елхички, вместо да изметат половината руско посолство

.
Весислава Танчева
Премиерът и президентът нямат никакво оправдание за мълчанието и бездействието! Те получават ония папки и би трябвало да знаят кои точно убийци са ползвали бойно отровно вещество в центъра на София, срещу кого и защо! Ако знаят и не смеят да им назоват имената, значи са страхливци! Вместо да изметат половината руско посолство, те инсталират елхички по площадите - вероятно против уроки и внезапно ”изчезване”.
 

Това написа PR експертът Весислава Танчева по повод разпространената днес информация, че собственикът на военните заводи ”Дунарит” и "Емко" Емилиан Гебрев е отровен от руски агент, заподозрян по случая „Скрипал”. Вижте целият коментар на Танчева:

 

Сега ще ви припомням гатанки от "Животът е прекрасен".
Ето първата:Колкото е по-голямо, толкова по-трудно се вижда. Що е то?

*** Мракът.***
И втората: Щом споменеш моето име, ще изчезна. Кой съм аз?
*** Мълчанието.***

 

Та, по отношение на намесата на руските служби в българския бизнес и политически живот, у нас се е настанил един голяааам, голям мрак, който сякаш никой не забелязва и поради тази причина агенти на ГРУ си шетат където искат и тровят кого си щат. И това не води до абсолютно никакви последици нито за тях, нито за дипломатите на страната им, които обичайно го отнасят в подобни случаи.


Явно, нарушаването на мълчанието по въпроса е твърде опасно и големите, силни мъже по върховете на държавата се притесняват да не изчезнат те самите, щом още чакаме "доказателства", вместо да гоним дипломати.


Това, дето ние, нормалните хора, не забелязваме мрака, не е проблем - все пак на нашите бюра на идват папките от службите за сигурност и разузнаването, ние просто нямаме достатъчно информация, че да прогледнем.


Обаче премиерът и президентът нямат никакво оправдание за мълчанието и бездействието! Те получават ония папки и би трябвало да знаят кои точно убийци са ползвали бойно отровно вещество в центъра на София, срещу кого и защо!
Ако знаят и не смеят да им назоват имената, значи са страхливци! Вместо да изметат половината руско посолство, те инсталират елхички по площадите - вероятно против уроки и внезапно "изчезване".


Ако не знаят и затова няма изгонен дипломат от София, значи всуе плащаме заплати на служби и агенции и е време да минем на очевидно по-ефективен вариант - щедро да спонсорираме сайтове като Биволь и Bellingcat! Така или иначе, само от тях научаваме заплахите за националната ни сигурност.

 

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 15907 |28.01.2019 Мирослав Иванов: Президентът е обикновен двуличник . 20| 15311 |21.12.2018 Октай пред Фрог: Президентът и Доган говорят на един език, подготвят ни за следващия месия на ДС-мафията . 12| 7403 |08.11.2018 Експерт: Шофьор със златен талон и водач-убиец почват от базова цена при ”бонус-малус”* . 39| 15296 |09.03.2018 Руски духовници в Regions.ru: Президентът на треторазредна България ще го е срам за своите думи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads