Реклама / Ads
1| 5579 |17.01.2014 НАРОДЕН ГЛАС

Енергийният омбудсман на ЧЕЗ се срещна с клиенти в Монтана

.
Първият Енергиен омбудсман на ЧЕЗ в България – Радослав Димитров, се срещна с клиенти на компанията в Монтана на 16 януари 2014 г. В продължение на четири часа омбудсманът разговаря с потребители на услугите на ЧЕЗ в региона и приемаше техни сигнали и предложения в Центъра за обслужване на клиенти на ЧЕЗ в града. В срещите взе участие и Владимир Теофилов – зам.-областен управител на Област Монтана.
 

„Досегашната ми практика като Енергиен омбудсман доказа, че прекият диалог с клиентите е от изключително значение за подобряване качеството на предоставяните от компанията услуги. Благодаря на всички, които посетиха днес приемната в Монтана. Продължавам кампанията си за срещи по места с клиенти на ЧЕЗ. От проведените досега срещи на територията на Западна България установявам значителен и постоянен интерес на хората към институцията „Енергиен омбудсман“, каза Радослав Димитров.

Радослав Димитров е първият Енергиен омбудсман в България. Длъжността бе създадена през март 2013 г. Основната му функция е да разрешава спорове и да преразглежда решения, взети по клиентски въпроси, от някоя от компаниите на ЧЕЗ – „ЧЕЗ Електро България” АД и „ЧЕЗ Разпределение България” АД. Омбудсманът проверява всеки сигнал, независимо от предходните заключения по него. Той запазва неутралитет, както спрямо клиентите, така и спрямо дружествата от групата ЧЕЗ. Становището му е финално и не подлежи на обжалване в рамките на компаниите от групата на ЧЕЗ в България.

Сигнали и предложения към омбудсмана на ЧЕЗ могат да бъдат подавани на телефон      02/895 8450, по факс 02/895 9770, на електронна поща cez.ombudsman@cez.bg или с писмо на адрес гр. София 1000, ул. "Г. С. Раковски" № 140. В срок до 5 дни Омбудсманът уведомява клиента дали сигналът му е ще бъде разгледан или каква е причината, поради която той не може да започне разглеждането му, а най-късно в 30-дневен срок клиентите получават информация за резултатите от разглеждането на всеки конкретен случай. Ако разглеждането на казуса изисква повече време, до 30 дни те биват информирани за следващите действия, които ще бъдат предприети.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5815 |09.01.2014 Енергийният омбудсман на ЧЕЗ се срещна с клиенти в Перник . 0| 6038 |12.12.2013 4 часа енергийният омбудсман на ЧЕЗ приемаше предложения на граждани . 3| 6553 |11.07.2007 Гневът на омбудсмана или как хубавата Елена определя приоритетите в държавата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads