Реклама / Ads
3| 5140 |01.12.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Фалшификати ще плъзнат, за да се обкичат с лаврите от успеха на „Килърите “

.
Групата на "Килърите" получи окончателно доживотни присъди без право на замяна
По стар български обичай, успехът на делото срещу бандата за убийства „Килърите “ ще даде повод на куп мерзавци и фалшификати да изпълзят от леговищата си, за да се обкичат с лаврите на победата. Макар и да нямат хал хабер от детайлите по безпрецедентното дело, те със сигурност ще обиколят медиите, за да покажат на публиката какви храбреци са.
 

Истинските герои се познават на първо място  по това, че в момента мълчат. Не търсят медийни изяви, не напират за интервюта, още по-малко за награди.  За по-сигурно, са натирени в трета глуха. От сега се знае, че до ден-два, а може и по-рано, видни политици от ГЕРБ словоохотливо ще се пръкнат по телевизиите, за да разкажат, че ако не са били те,  осъдени „Килъри “ е щяло  да има, ама през крив макарон. Ако чуете, че някой ви ги бръщолеви такива, лъже. Видни фактори в прокуратурата пък се точат да се пишат на голямата работа, нищо че са опитвали само да се бъркат, когато е било напечено. Добре е да се знаят хората, чиито имена са вписани в протоколите от съдебните заседания, защото само така ще лъснат фалшивите им брътвежи.

 

Ако пък някой намери  смелост да се „заяде“ с тях, може да ги попита кои точно процесуално-следствени  действия са извършили, колко са подсъдимите,  какви са присъдите, както и за какви  престъпления са им дадени. Да кажат и каква е съдбата на свидетелите, да речем и кой се грижи в момента за тяхната сигурност.

 

Ако държите да разберете имената на  хората, които са свършили  работата по „Килърите “, може да го направите съвсем лесно. Проверете срещу кои служители на МВР  и прокуратурата, лидерът на бандата Петър Стоянов-Сумиста  е завел съдебни дела, защото се е почувствал набеден и оклеветен. Кой, освен него знае най-добре кои са тези, които му „стъжниха “ живота. Вярно, не са много. Единици са. Знаят ги и фалшификатите, които ще се перчат, вместо героите. Но едва ли ще намерят смелост да ви  ги кажат.

 

Екип на Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5864 |23.04.2024 Манол Пейков за ФрогНюз: Литературата е нещо, което опитомява човек. За жалост, сред депутатите няма много четящи хора . 6| 2675 |22.04.2024 Доц. Георги Лозанов: Промените в Конституцията са имали една основа цел – да разтоварят от власт Радев . 8| 4758 |20.04.2024 Петко Георгиев: Правителството е марионетно, но кукловодите са объркали някои от конците . 19| 7053 |16.04.2024 Пламен Димитров: Защо Борисов внезапно смени на 180 градуса стратегията на ГЕРБ за правителството?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads