Реклама / Ads
17| 11325 |22.07.2019 НАРОДЕН ГЛАС

Фейсбук „прегря“ от възмущение заради номинацията на Гешев за главен прокурор

.
Иван Гешев
Фейсбук буквално „прегря“ от възмущение заради номинацията на Иван Гешев за главен прокурор. Ето какво написаха известни личности:
 

Проф: Велисла Минеков:

"Изборът на Гешев би било далеч по-страшно събитие от избора на Пеевски за ДАНС....

Възможно ли е гражданската съвест да напусне зимния си сън?"

 

Николай Хаджигенов:

"Мда, какво чакате още, Вазелин?"

 

Любо Кольовски:

"СЕМ безусловно подкрепя кандидатурата на Гешев за поста главен прокурор, тъй е като е фотогеничен и добре се справя с брифингирането и пресконферирането. Има и впечатляващ ланец, което е предимство в надпреварата."

 

Методи Лалов:

"Въпреки че не вярвах, че ще посмеят да направят Гешев главен прокурор, а ще изберат някой, който не е влизал в обществения фокус (както направиха с Георги Чолаков), което е все същото, в тази номинация има дълбока логика. Защото мнозинството от българските граждани многократно показаха, че могат да преглътнат всяко безобразие. Затова държавата не е на гражданите, върховенство на правото у нас няма, имаме фасадна демокрация, а почтените професионалисти не са харесвани от властта."

 

Десислава Иванчева:

"Някой изненадан от тази номинация? Изненадата е само една, всички анализатори вещаеха, че ще има поне още една номинация за главен прокурор, от кумова срама, за пред обществото, че има плурализъм, но Гешев е пpeдлoжeн от цялaтa Πpoĸypopcĸa ĸoлeгия – 11 чoвeĸa зaeднo cъc Coтиp Цaцapoв. Тоталитаризъм на макс, само това мога да добавя. Ако с това признаваме, че в цялата държава няма друг подходящ човек за главен прокурор и Гешев е най-доброто, значи сме стигнали много под дъното."

 

Даниел Божилов:

"След като Гешев преди месец обяви, че кампанията за наследството на Цаци ще е много мръсна и много магистрати ще се купуват явно Шиши е развързал кесията и му е купил 11 броя, че да го прави наследник."

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 13072 |09.11.2018 Фейсбук гърми: Уволниха дисциплинарно спец по кактуси от Ботаническата градина в Балчик . 16| 12062 |24.10.2018 Защо не сме по площадите? Гневим се на Валери Симеонов във фейсбук и на маса.... . 20| 24322 |08.06.2018 Фейсбук изригна, че дали на Калина Крумова 500 000 лева: Това е ПОЗОР, г-н Борисов! . 5| 20838 |22.03.2018 Слави пак взриви Фейсбук

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads