Реклама / Ads
7| 12237 |29.09.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Фиаското на бул. Шипченски проход и бул. Асен Йорданов

.
бул. Шипченски проход - без коментар Източник: Racata
Йорданка Фандъкова: ”Проверих отново бул. ”Шипченски проход” и бул.”Асен Йорданов”. Там работи фирма ”Пътища и съоръжения”, на която ще бъдат наложени санкции заради некачествено положен асфалт.”
 
С тези думи обичната ни кметица коментира поредния некачествен ремонт в София преди повече от 2 седмици, изпълняван по най-скъпата от всички подадени оферти - близо 8 млн лева. Въпреки това строго изказване, изпълнено с кметска категоричност, нито изпълнителят, нито надзорът, а май и самата администрация не са се трогнали особено много и продължават постарому.


бул. Шипченски проход - локви върху трамвайното трасе


бул. Шипченски проход - дефекти и мърляво изпълнение навсякъде. Кой ще бъде първият спънал се в тази стърчаща шахта?

Освен че забавянето вече го броим в месеци, двата булеварда изглеждат безобразно - пукнатините и локвите са навсякъде, а традиционната за всеки софийски ремонт мърлявщина надхвърля и най-песимистичните ни очаквания. И всичко това въпреки многобройните проверки и сигнали, както от Спаси София, така и от редица медии, че и от зам.-кмета Крусев. Всичко това показва, че дори кметът и подопечните ѝ да смъмрят фирмите-изпълнители в национален ефир, положението си остава "Кучетата лаят, керванът си върви".


бул. Шипченски проход - мърлява работа по всеки детайл

Когато след многократно (само)сезиране на общината пак не констатираме напредък или подобрение, ни се налага да признаем, че тя не може или не иска да упражни какъвто и да е контрол на начина, по който се харчат нашите пари. Ще го признаят ли и от Московска 33 и ще се опитат ли да намерят решение?


бул. Шипченски проход - месеци минаха, а дефектите не са коригирани


бул. Шипченски проход - мърлява работа по всеки детайл



#СпасиСофия #РемонтНаРемонта
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4043 |12.09.2017 130 хил. лв. глоба заради лош ремонт на „Шипченски проход“ . 0| 6922 |18.07.2017 Удължават ремонта на столичния бул. ”Шипченски проход” . 0| 4118 |08.04.2017 Априлски сняг затрупа прохода Шипка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads