Реклама / Ads
34| 10838 |06.01.2021 НАРОДЕН ГЛАС

Ген. Д. Шивиков за Фрог: Няма заигравка между президента и премиера. Това е битката за България

.
Ген. Димитър Шивиков
Не бих казал, че е заигравка, а по-точно както винаги стриктно спазване на Конституцията от страна на президента. Това не е заигравка, това е битката за България! Тя ще бъде спечелена от Румен Радев. Това заяви за Фрог нюз ген. Димитър Шивиков, един от лидерите на протеста в София.
 

Президентската институция и президента останаха единствената институция, която не беше овладяна от олигархично-политическата хунта. От първия ден на встъпването си в длъжност до ден днешен българският президент е олицетворение на законността и справедливостта. Той е единственият, който запазва най-високо ниво на обществено одобрение, защото в изпълнението на задълженията си се ръководи само и единствено от националните интереси и интересите на обикновените граждани, обясни генералът.

 

Борисов не може да се примири, че има политик, който го превъзхожда по всички показатели. Допускам, че му се иска да се впусне в надпреварата за президент, но не му стиска. До изборите за президент кампанията за очерняне и дискредитиране на нашия президент ще придобие крайни форми, но българският народ вярва и подкрепя генерал Румен Радев. Категорично битката за президент започна още от лятото, когато ПРЕЗИДЕНТЪТ излезе и подкрепи справедливия протест, допълни той.

 

Той коментира и дали Борисов ще се кандидатира за президент: Дали ще се кандидатира или не, не зависи от него. Той не взима решенията, на него му ги налагат, а той само ги изпълнява. Това решение ще бъде евентуално наложено във възможно последния момент. Да, ДПС в декларацията от годишнината от създаването си препотвърди, че няма да подкрепи президента Радев за втори мандат. Това още веднъж по категоричен начин потвърждава, че ГЕРБ и ДПС винаги са били в коалиция. Знае се много добре в обществото КОЙ е кукловодът и КОЙ е един обикновен изпълнител, той и шофьор на джип, посочи ген. Шивиков.

 

Датата 28 март е първата възможна дата и президентът, предполагам, с предварителното анонсиране на същата е целял да се сложи възможно в най-кратки срокове край на това престъпно и противозаконно управление. Всеки един ден в повече на власт на ШАЙКАТА е пагубен за Отечеството, категоричен е генералът.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 68| 14343 |06.01.2021 Новина няма. Вицепремиер излъга в национален ефир . 11| 7328 |05.01.2021 Велислав Минеков: Няма да ставам депутат, предпочитам да съм към нормалните . 22| 12922 |01.01.2021 Пламен Данаилов за Фрог: Борисов се похвали, но не ни съобщи много неща днес . 10| 9769 |16.12.2020 Проф. Момеков: Проучванията за ваксините не са добри и вероятно няма да се знае още година

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads