Реклама / Ads
45| 10478 |04.01.2015 НАРОДЕН ГЛАС

Н. Хаджигенов: Трябва ни революция, с шутове ако трябва

.
Николай Хаджигенов
През 2015 ще стане по-зле. Някакъв вид революция ни трябва. Без значение дали е Костов, Мостов или Лостов. Този модел трябва да го разбием, ако трябва с шутове. Това заяви в "На Светло" на Люба Кулезич по Нова телевизия адвокат Николай Хаджигенов.
 
Най-мило е да сме радикалисти щом търпим политиците толкова дълго време. Колкото повече хора казваме истината, толкова по-добре. Страхът се появи, след като хората видяха че 25 г. нищо не се променя, добави той.

Кой ще позволи да се направи съдебна реформа? Това правителство ли ? Кой ще я допусне, след като трима-четирима от сегашното правителство трябва да влязат в затвора? Това означава да имаме независимима прокуратура и съд. Някои нямаха нищо общо със законноста, каза още адвокатът в студиото. През изминалата година сегашният главен прокурор се извини, не защото прокураттурата е сбъркала, а защото го хванаха за "убийството" на Пеевски. Премиерът като чуе Пеевски гледа уплашено, припомни иронично той.

Пеевски олицетворява модела Кой, цялото това политическо зло. Не личността Пеевски, той е само символ. Кой е Пеевски без политическата сила зад него - Никой. Това трябва да го раздробим на парченца и го разсее вятърът, категоричен бе Хаджигенов, коментирйки ролята на Пеевски и ДПС.

Аз каквото можах направих да падне това безумно правителство на Орешарски. Това, което трябва да направим сега, е да кажем, че този главен прокурор не става, този вътрешен министър /Цветанов/ не става. Милиард и сто милиона бюджет на МВР, та това е бюджетът на германската полиция. МВР храни 60 000 семейства и нищо друго. На този хал сме заради абдикирането на МВР и прокуратурата от задълженията им. Занимават се с политика, не е това, което трябва да правят, посочи адвокатът.

Колаборацията ГЕРБ-РБ няма да просъществува. Та нали свалихме правителството на ГЕРБ, защото не става. И сега се съюзяват с реформаторите, които влязоха  във властта. Трябва да преборим този модел, за да се свали статуквото в друг вид. Хаосът го създават точно тези. Ние сме алтернативата. Ние, които се променяме, заяви още Хаджигенов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 6030 |09.12.2014 Адвокат Марковски: Съдиите не трябва да са масони и политически зависими . 40| 7773 |30.10.2014 Парамов пред Фрог: Не трябва да се допуска фалит на КТБ, Искров ни пробутва приказки за наивници . 4| 5505 |25.10.2014 Д-р Тотко Найденов пред Фрог: Трябва ни Маргарет Тачър на стадионите . 22| 7343 |20.10.2014 Защо Благоевград трябва да бъде преименуван на Самуиловград?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads