Реклама / Ads
2| 8327 |04.08.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Илиан Василев: Казусът за българската гранд корупция-делото КТБ-ще се решава в САЩ

.
Прочетете внимателно - това e потенциално най-важната новина за годината за БГ. Ще има последствия за всички участници в аферата КТБ. Пеевски ще пропее/всеки/, Цветан Василев също - да му мислят Цацаров, Доган и разбира се .... Борисов. Орешарски тоже.
 
Законът "Магнитски" дава възможност на американското правителство да налага санкции на всички правителства и на всеки, които преследват хора, които дават сведения за корупция и заради това са преследвани.

Което означава, че Цветан Василев е готов да се разприказва в САЩ и тогава ... тези които не искаха да го чуят тук, ще трябва да чуят го чуят от Америка чрез американските реакции.

Когато нещата са в американски съд, ако той поеме делото, не се знае какъв ще е изходът. Но се знае, че там влиянието на Цацаров и Пеевски е нулево, дори отрицателно. Не става само с "разболяване" и влизане в болница.

В САЩ ще се решава казуса и за българската гранд-корупция, защото делото КТБ е витрина на всичко, което става в България и което се прикрива. Всички опити на Цацаров и Пеевски да продадат своята версия на обвинения и с това да се изчерпва правото на защита на Василев пропадат.

Е, точно в САЩ ще се види "невиността" на Пеевски /нали тук не я виждат/, на поредица от финансови министри, шефове на БНБ, на квестори и синдиците, и най-вече на висшето политическо ръководство на страната - на хората, които стимулират и не контролират гранд-корупцията и са съпричастни към КТБ..

Да ни е честито американското правосъдие на българската гранд-корупция.
Най-накрая Цветан Василев разбра, че от Русия не може да очаква никаква помощ.
Само да не го "самоубият".

Изобщо вкарването на САЩ като арбитър в делото КТБ е забележително.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 10559 |20.06.2017 Валентин Михов за гаврата с ЦСКА: УЕФА е като българската “Топлофикация” . 7| 13425 |12.09.2016 Илиян Василев: Казаното от Цв. Василев е достоверно, а не манипулация . 2| 12798 |12.07.2016 Илиян Василев: Те му говорят, че подкопава НАТО, той се хвали, че хваща контрабанда

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads