Реклама / Ads
0| 8624 |15.11.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Илиян Василев: Хората, които докараха Царя, стоят зад проекта на Слави Трифонов

.
Илиян Василев
Всъщност опитът на Слави да внесе ”качествени” хора от чужбина е римейк на схемата с идването на царя. И той дойде с ”честни и неопетнени”. В интерес на истината хората, които докараха Царя, стоят зад проекта на Трифонов. Това коментира анализаторът и бивш посланик в Русия Илиян Василев на страницата си във Фейсбук.
 

"Виждате какъв е резултатът.  Анестезията и политическото реалити продължава. Но никой не е виновен на "десните", чиято енергия се изразходва напълно в разни формати на единение, обединение и екслузивно говорене, докато отсъстват от ежедневния дебат. Единните политически формати са вторични, по отношение на нуждата от работа по разширяване на базата. В последна сметка и с десет партии в дясно - с една договореност за предварителни избори може да се реши дилемата, кои да бъдат кандитатите?  Това е моето предложение - всеки работи да разшири своята база, разбирате се общата листа да се избира на предварителни избори и кой колкото получи - така ще се разбере и кой колко струва като партия и като качество на кандидатите", написа Василев.

Той е категоричен, че не вижда голям смисъл в тези партийни строителства.

"И какво като се обединят ДаБГ и ДСБ ? Съберете десет - двадесет души. Направете "кабинет в сянка" за да могат да се покрият основните теми на развитието. Нека всеки от тях да си събере групи. Партиите са вторични. Вече допускам, че това е преднамерено поддържано състояние, което се стимулира отвън. Ето вчера имаме атака срещу основни медии опоненти на режима на Кой? и нямаме официална реакция на партиите в дясно.?!, казва още Илиян Василев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5518 |04.11.2017 Трайков: Обвинението към мен е като едни книжки, които се продавах към вестници . 4| 9522 |23.10.2017 Андрей Райчев: Хората, фалирали КТБ, са все още на власт . 5| 8203 |17.10.2017 Илиян Василев: Със закон за КТБ Пеевски си изпира имиджа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads