Реклама / Ads
31| 7145 |06.02.2021 НАРОДЕН ГЛАС

Илиян Василев: Пестете стрелите си за врага, не за съседа по протест

.
ГЕРБ отново ще прибегне до налагане на класическата дихотомия ГЕРБ-БСП за да затвори дебата за алтернативите пред избирателите. Нинова очевидно играе за второ място. Тя също има полза от това ГЕРБ да ги избере за опозиция. За това предупреждението на Елена Йончева за ”немски” тип кабинет ГЕРБ-БСП никак не е изсмукано от пръстите.
 

Все по-очевидно става че Слави няма да води кампания, ще има листи, но ще се появи накрая на кампанията за да заяви, че е най-важния. Едно към едно копира ранния Борисов. Вожд и зад него безлика маса. Изберете ме заради шоуто, песните, заради Краси Радков. Очевидно е влязъл в роля.


След изявлението на руското посолство, което защитава корупционния модел на Борисов и Доган от критиките на американското посолство, спорът какъв е Радев е вторичен. Русия защитава Борисов, той е нейния човек у нас.


ДБ и "Изправи се" имат шанс, но липсата на координация между извънпарламентарната опозиция е необяснима.


Хаби се огромна енергия за ненужно противопоставяне. Пример професор Минеков и Отровното трио. Пестете стрелите си за Врага, не за съседа по протест. Тези интриги устройват идеално Борисов. Ако се кандидатира за депутат - кариерист, ако не се кандидатира - предател!? Няма угода.


Идиотска е тенденцията за самоунищожение сред малцината останали читави хора в демократичната общност, докато Борисов, Доган и Пеевски пласират в Народното събрание безлика маса от бъдещи послушни корумпирани депутати.


Атакуват доцент Мангъров, а той е важен говорител по темата КОВИД която се използва безогледно от властта за овладяване на протестните настроения. Ще правим избори в условия на извънредно положение и новини, от които половината е за страха от нов щам, статистика на растяща смъртност и други трикове за смъкване на избирателната активност. Е, умници, като атакувате доцент Мангъров за това че се явява с партия, която няма шанс да влезе в Парламента, защо не го поканихте в своите листи, макар и на неизбираемо место. Ни се води, ни се кара е положението.


А той вдигна темата за нормалността, за политическата злоупотреба и корупция на властите по време на КОВИД?


Не Борисов е силен, опозицията е разединена.

 

Facebook, Илиян Василев




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6869 |02.11.2020 Адв. Емил Василев: Светът и страната ни се управляват от идиоти . 38| 27366 |20.10.2020 Илиан Василев: Играта стана прекалено груба, мутренска. И този път ще има бой . 20| 8700 |01.09.2020 Eмилиян Гебрев: Прекратиха разследването за отравянето ми. Не вярвам на прокуратурата . 35| 29032 |31.08.2020 Илиян Василев разкритикува Екатерина Захариева за облеклото и в Брюксел

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads