Реклама / Ads
6| 16778 |14.09.2017 НАРОДЕН ГЛАС

От интервюто с бащата на Адриан, се разбира, че ни управлява Мафия!

.
От ексклузивното интервю на Тони Златков, баща на отвлеченото и върнатo момче, разбрах няколко неща. Няма никакъв смисъл да се говори с този човек. Той знае защо е отвлечен синът му и срещу какви действия от негова страна ще му гарантира живота. Никога не би коментирал фактите, защото от изкарването им в публичната среда никой от двете страни няма полза.
 
Няма регистриран случай на отвличане, в нито една държава по света, където лично премиера вика жертвите в дома си и сам сформира на същото място „щаб“. Изводите, които прави Златков от фактът, че е бил „поканен“ на разговор за съчувствие са меко казано неадекватни или манипулативни,

Решението да се плати откупът е стимул и прецедент в действията на държавата за защита на своите граждани. Това действие показва симптом, който утвърждава правила при които „ако не платиш – умираш“, подпечатани лично с подписа на премиера Борисов. Гаранцията, че ще си жив след отвличане на практика се дава със същият подпис!

Бизнесът с луксозни возила не е точно бизнес. Няма да навлизам в подробности, но не чух никакъв коментар по темата.

Тони Златков се е съгласил с практиката да му бъде осъществявана „посттравматична профилактика“ чрез поставяне на лична охрана. Пито-платено, но индиректният контрол на който трябва остава, за гарантиране на двете страни.

Управлява ви мафия!

Николай Марков, Фейсбук
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 7633 |14.09.2017 Бащата на отвлечения Адриан: Мислех дали палежът на къщата ни е свързан с отвличането . 12| 8639 |11.09.2017 Само във Фрог: Парите за откупа давани на два пъти, бащата на Адриан отказал услугите на МВР . 2| 4429 |11.09.2017 Бащата на Адриан: Платих откуп за сина си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads