Реклама / Ads
25| 5847 |02.03.2021 НАРОДЕН ГЛАС

Искрен Пецов стана патриот. Писал песни за жени и любов, но решил да удари на родолюбие

.
Искрен Пецов станал патриот. Преди пишел песни за жени, за любов. Но в него се запалила искрата на родолюбието и той погледнал на любовта с други очи. Патриотични. Затова написал песен за България. И всичко щеше да е чисто като момина сълза. А представянето на новата му песен в национален ефир щеше да е напълно невинно. Ако Искрен Пецов не се бе наредил в предизборните листи на ВМРО. А това не стана ясно. Никой не го каза. Творец бе! Артист! И Родолюбец с главно “Р”!
 

Върху някакъв нов проект работил Пецов. “Най-красива на света”. Песента била написана случайно, посочи самият музикант. И случайно представянето на тази съвсем случайно написана песен случайно съвпадна и с новината за присъствието на Пецов в гражданската квота на ВМРО. Спомняме си, оная, която бе наречена “ВМРО търси талант” заради имената на Кристина Димитрова, Ернестина Шинова… артист до артист. Всички - родолюбци.

 

И съвсем случайно на фона на всички тия случайности Искрен Пецов попадна в ефир на БНТ, която подкрепя българските творци, подкрепя родолюбието.

 

"Песента я написах случайно, по мой текст и музика е. Досега съм писал песни за жени и любов, тази е за любовта към родината и природата. Написах я, докато карах кайтсърф в морето, в морската необятна шир, когато отляво виждах Румъния, а отдясно България", посочи Пецов. 


А тя станала факт балгодарение на подкрепа. Но не от почитатели, на Министерството на културата и програмата за подпомагане на българските артисти по време на пандемията. Бре! 


“Това е моето място, моят живот, наистина ми става тъжно, когато напускам със самолета България, не преигравам, когато се връщам ми става топло, това трябва да се изживее и осмисли", допълни Искрен Пецов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 6321 |02.12.2020 Вирусолог: Коронавирусът не е станал по-смъртоносен, по активно се разпространява . 13| 9383 |02.12.2020 Недопустимо в БНТ: Референдум стана студио на властта . 1| 6314 |01.11.2020 Николай Слатински: Станахме заложници на властници, които не знаят как . 38| 27366 |20.10.2020 Илиан Василев: Играта стана прекалено груба, мутренска. И този път ще има бой

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads