Реклама / Ads
21| 8625 |03.06.2011 НАРОДЕН ГЛАС

Юлиян Вучков: Първанов на мястото на Доминик Строс-Кан? Щеше да му се размине!

.
Професорът за секса след 60 години и защо Берлускони трябва да бъде разстрелян, ако осъдят ексшефа на МВФ в Америка
 
С интерес следя случая с шефа на МВФ Строс-Кан. Респектиран съм от правораздавателната система в Америка, която се намесва светкавично при всеки един сигнал. Ако направим паралел с България, веднага ще видим огромната разлика. У нас прокуратурата и съдът се потриват и не си мърдат пръста. Виждаме напоследък активизиране на МВР, но то не е достатъчно. Раздават се масово оправдателни присъди за очевидни мръсници. Изглежда, трябва да се обърне по-сериозно към западния свят.

От друга страна, аз съм смутен от цялата тази история. Мисля, че в нея има голяма доза театър и монтаж, без да съм сигурен, разбира се. Известно е, че Строс-Кан беше сред най-сериозните кандидати за президент във Франция със сериозни шансове да спечели. Не е изключено този човек да е попаднал в клопката на Саркози. Френският президент е един мошеник и бандит който се задържа на власт с коварство и нечистоплътни номера. Аз съм тотално погнусен от неговото отношение към Либия. В началото се целуваше страстно с Муамар Кадафи и му пробута корветите си. След това се обърна и вее знамето в битката срещу Либия. Наред с това е ясно, че САЩ недолюбва Строс-Кан, той не е сред техните фаворити. Изглежда, че той е сред най-добрите изпълнители на чужди поръчки, което Белият дом не търпи.

Не е случайна намесата на американския финансов министър, който каза, че Строс-Кан трябва да си ходи. Те вероятно очакват на негово място да дойде човек, който ще е много по-удобен. Аз нямам документи, но разсъждавам логично. Първо, ние говорим за един доста възрастен човек, изглеждащ прилично, който е изключително богат и тъне в разкош. Едва ли той ще опре до някаква си камериерка с доста примитивна и непривлекателна външност. Такъв човек винаги може да си свали много по-млада и красива дама. Кой знае колко жени биха се съгласили да легнат в неговото легло, макар и срещу съответните облаги и услуги, които може да им предостави. Да предположим, че Строс-Кан е еротоман и сексуален маниак и налита лесно на всичко. Това означава, че има психопатски наклонности и не е на себе си.

Аз си задавам въпроса – френските и международните финансови върхови кръгове ще търпят ли един човек, който е луд на сексуална основа. Може ли тези хора да нямат поне минимална информация за сексуалната мания на Строс-Кан? Много се съмнявам в това.  Тук трябва да си припомним просташките случки в семейния и личния живот на Никола Саркози, който няма никакъв морал. Да не би той да е благоприличен? Какво да кажем за Берлускони? Та той трябва да бъде осъден на смърт, ако дадат 20-годишна присъда на Строс-Кан. Извратените креватни истории са несравнимо по-страшни от тези на Строс-Кан.  Ако Георги Първанов и който и да е друг български политик попадне в подобна ситуация, няма да му се случи абсолютно нищо.

В България шефовете на партиите тънат в разкош и в разврат Те са наобиколени от любовници – две, три, че и повече. Не само че никой не ги закача, а дори правозащитните и правораздавателните органи се състезават с политиците на креватна основа. Постоянно четем за изневерите на нашата политическа класа от жълтите вестници. Вярно е, че голяма част от писанията в тези издания са лъжливи и силно преувеличени. И една десета от написаното за развратните истории на политиците да е истина, е ужасно и заслужава най-високо обществено порицание и съд.

Аз съм ужасен от нашето правосъдие, което спокойно може да бъде наречено кривосъдие. От вестниците постоянно четем за хора, които ни казват, че сме нямали право да се месим в тази власт, а камо ли някой да я контролира. Във всяка демократична страна народът стои над абсолютно всички власти и притежава, най-малко, правото да преценява всяка от тях. Защо българите не стачкуват срещу оправдателните присъди, които се раздават на престъпниците.

Главният ни прокурор прилича на мома – има много миловиден вид, човек може да се трогне, като го види. Не казвам, че не е интелигентен, но зад маската му стои инертност, мудност, мързел, хитрост и страх от политиците. Лазар Груев също буди притеснение. Как този човек не коригира нито една присъда?

Нашите колеги журналисти се занимават прекалено много с личния живот на политиците и обичат да надничат под завивките на хората. Предавания като „Господари на ефира” злепоставят, хулят, ругаят и представят в грешна светлина всички честни и безкомпромисни критици на властта. Защо никой не обели дума за безобразията на президентите и на министър-председателите?

bTV имат шест порнографски предавания Аз се чудя как може да има самочувствието, че е телевизия. Там няма нито едно публицистично предаване, което да разследва задълбочено проблемите в обществото. Хуморът е много тежка работа. Разстоянието между смешното и тъпоумното е много малко. Тук трябва да имаш абсолютно чувство за мярка, което липсва у създателите на нашите уж развлекателни програми. Текстовете в тях се пишат от пропаднали и некадърни журналисти и разни случайници. Съгласен съм, смехът не може да витае в облаците на една голяма философия. Но вместо да ни разтоварват, тези шоута ни натоварват с тъпотата си. В основата на всички сценарии стои сексът, еротоманията и гаврата със сексуалния живот. Като гледа човек тези предавания, остава с впечатлението, че сексът е нещо гнусно, вонящо и миризливо, а не онази велика магия, без която не можем да живеем.

Що се отнася до секса след 60 г. в България има много големи комплексари. Мисля, че тези, които най-много говорят за секса, си имат някакви проблеми. Разбира се, нормално е да се прави секс без значение от възрастта. Достатъчно е да има пламък между мъжа и жената. И аз приказвам на тази тема, но в компания с приятели. Не трябва да се изваждат на показат сексуалните истории, защото красотата при секса е в интимното затваряне между мъжа и жената. Това е една тайна, която носи чар и атмосфера. Другото е извратеност – да вършиш нещо и да те гледат 300 души. Тогава няма никаква наслада от контакта. Загуби се еротиката, която е предисловието и предястието в секса. Защо трябва да бягаме от нея? Какво е любовта без любовната игра, която е свързана с еротиката.

Медиите и особено телевизиите не различават еротиката от порнографията. Аз разбирам, главно момчетата между 15 и 22 години гледат порно филмите, защото се развиват по-късно от жените. Вързани са, неопитни са, не знаят как да спечелят момичетата, защото не знаят как да ги притежават физически. Порно филмите обаче не могат да им дадат нужните съвет в тази посока. В тях няма никаква нежност – няма целувки, прегръдки, ухажване и любовна игра, а само касапско триене и търкане на половите принадлежности. Сексът е изкуство, притежаване и естетика. Когато свърши половият акт, нормално чувстващите се хора им е приятно да продължат да си общуват, гледайки или коментирайки един филм, спектакъл или интересна развлекателна програма. Най-голямото разтапяне в секса е, когато освен физическо, партньорите изпитват и душевно удоволствие.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 10597 |12.05.2010 Приключи експедицията по следите на Първанов в Узбекистан . 16| 11523 |08.01.2010 Тайната вечеря на Първанов и Маргините в Гоцеманската градина . 37| 5947 |03.02.2009 Каква България показва Първанов от руските ширини?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads