Реклама / Ads
4| 8451 |17.10.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Журналист: Румен Радев има няколко съпруги

.
Румен Радев Източник: БГНЕС
Корупция означава разлом, разпад. Колко народ остана, че да се възмущава. В малките градчета, ако се възмущаваш, оставаш без работа и няма как да съществуваш. Утопия е лявата ръка на корупцията да отреже дясната. Това каза журналистът Виктор Димчев пред Люба Кулезич в ”Честно казано” по БиАйТи.
 

Президентът трябва да се научи да общува с народа, без да се допитва до партията, която го издигна. И да не се вслушва в своите съветници. Онези в парламента мълчат. За тях това не е важно. Може би Радев трябва да отиде в Брюксел и да каже, че имаме такъв проблем. Силно се съмнявам, че той иска. Партията, която го издигна също крадат.  Дано Корнелия Нинова да му позволи да каже за проблема в Брюксел.  Радев има няколко съпруги, една от които е тази прекрасна дама.

 

Директорът  на Антикорупционен  фонд Николай Стайков  каза: Важно е да имаме ясна диагноза. В момента те са две.  Първата е, че сме много корумпирана страна. Втората е,  че е изцяло корумпирана страна на практика на КСНС става дума за нов антикорупционен  орган. Въпросът  е как да се направи мегаорган  от няколко съществуващи. Въпросът е кой да постави човека начело. Имаме една конюнктурност  президентът да го назначи. Продължавам да твърдя , че опитите да се изгради независим оран в цялата нова история на България, се провалят. В управителният  съвет на БНБ  има президентска квота. Тя проспа фалита на КТБ . Това потвърждава , че корупцията наистина е навсякъде.

 

Беше изпуснат уникален шанс , който в Румъния беше употребен добре. На практика Моника Маковей  е използвала външния натиск, за да прокара независим орган за борба с корупцията . Тя каза, че по време на преговорите  в Брюксел:  вашите хора не питаха. Те само си записваха.  А ние много питахме как да стане. Този уникален шанс е проигран у нас. Сега сме на етап  самолечение  с лека хомеопатична помощ. Проигран от екипът, който води преговорите през 2007 г.  Сега вече има два пътя-на граждански институционален натиск.  Другият  път е  на въоръжената борба.  Ако второто се случи, то  на 15-та минута ще ви се обадят  от прокуратурата. Остава първото само.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3937 |16.10.2017 Синдикат ”Огнеборец” обвини министър Радев в манипулации . 1| 4061 |16.10.2017 Румен Христов: Трябва да се обединим до Евровота . 0| 3857 |16.10.2017 Радев: Бъдещите европейски сили не може да заместят НАТО

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads