Реклама / Ads
13| 6060 |21.12.2007 НАРОДЕН ГЛАС

Как да освободим България от себе си

.
Тя е наистина поробена, от нашите мисли. С мисли като паяжина сме обвили държавата си. Обвивката става все по-плътна. Не искаме, а го правим.
 
  Buket.blog   България диша трудно. Време е да помогнем! Как? Начинът е винаги един. Промяна в мисленето. Със силно желание и с волята на предците ни. Самото желание, вече е частица свършена работа. Всички, нека си припомним, че имаме една обща цел: Да живеем в просперираща държава. Партиите, които ни разпокъсват, правят крачка назад, вместо напред. Тогава остава последното. Ние, разочарованите, независимо от минали партийни пристрастия, трябва да се обединим и с това ново начало, да дарим на страната си глътката въздух. Една глътка въздух е нужна! hora.jpg Обединение, не на партии, а на новото мислене, на здраво общество, готово не само да избира, но и да подменя и наказва беззаконието. Общество, което не се влияе от партийни пристрастия, а от изпълнението на нещо, което е поставило пред себе си. А това е: Целта, обща, Европейска! Здрава и силна България! Нова цел с нови хора, променени в мисъл и переспектива. Аз вярвам в хората, защото ги има, вярвам и в човека, в българина, способен и заслужаващ съвременен дом! А хората, обичащи България, обичащи се помежду си, да бъдат поведени от хора, млади, умни, практични, мислещи. Ядрото, патриотичните българи, на които ще се доверим и поверим властта, трябва да обмислят как ще се осъществи и прилага контрола над властта, който трябва да е активен, както никога до сега. Полза от успяваща държава имат всички - и бедни, и богати. Затова и надеждата е във всички. Още при първия си успех, демократичните сили допуснаха голямата грешка. Не обединиха народа. Накараха една част от него да мрази другата част. Аз подкрепих сините, но не намразих червените. Да намразя съседа, или по-умния и практичен човек заради едничкия цвят? Не, не го направих... Заваляха неуспехи и продължават да валят. Време е да помислим за България. Като за свой дом. И всеки гражданин да стане съпричастен към това, независимо от партийна принадлежност. Време е това общество да се научи да дава и да отнема власт, която се употребява лошо. Време е това обединено общество да има представителство във властта, с ново начало и мислене. Време е да се опита да се посее новото, това поне не струва нищо. donkihot.jpg Време е интелектуалците да покажат себе си и способностите си. Време е, да стиснем ръцете си. Аз го желая и ви търся. Народът ви търси!
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 9736 |17.12.2007 Да платиш глоба за откраднати документи е най-извратеното нещо . 8| 8245 |11.12.2007 Защо документалната лента на БНТ за Иван Хаджийски излъга очакванията . 43| 8561 |07.12.2007 Набеденият за писател Г. Ст. пуска нова глупост за убийството на Илия Павлов . 9| 8096 |05.12.2007 Елена Иванова от Слънчев бряг или защо снегът не скрива калните стъпки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads