Реклама / Ads
4| 12014 |15.10.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Капка Георгиева с нова версия за издънките на Антон Тодоров и Валери Симеонов: Някой ги е подвел

.
Нищо не е мръднало в нашата държава от години. Правят се политически гафове, но това не води до оставки на управляващите.
 
Дори представителят на АЛДЕ, който беше на посещение у нас заяви ,че не е добре България да поеме европейското председателство с управление, в което участват крайни националисти, но и това не промени нищо.

Това каза в студиото на Нова телевизия Капка Георгиева. Според нея, някой е подвел Валери Симеонов и Антон Тодоров, за да си позволят да заплашват журналист в ефир.

„Както казваше навремето Валери, някой го е качил на ските, намазал му е ските и го е пуснал по пистата. Лайтмотивът в изказванията и на двамата беше, че имат достатъчно власт, за да могат да сменят един журналист. Ако бяха в друго студио, пак щяха да постъпят така”, заяви Капка Георгиева. Тя обаче не посочи кой може да е внушил подобно нещо на двамата.

Тя обаче каза, че този, който ги е подвел, е имал пълното им доверие.

Журналистката и бивша половинка на Волен Сидеров определи поведението на вицепремиера Валери Симеонов като обидно и заяви, че това не трябва да е на нивото на един политик. Според нея от демократичните промени насам не е имало такова поведение на политик към журналист.

„Някой ги е подвел. Намекнал им е, че на журналиста му остава малко време в телевизията. Ще се сетят кой ги е подвел. Невъзможно е иначе двама души от различни партии да реагират еднакво”, допълни Капка Георгиева.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4689 |30.08.2017 Пуснаха версия за отвличане на младеж, баща му отрече . 2| 6082 |10.07.2017 Версия на полицията: Кранът пред НДК е подпален отвътре . 4| 4120 |05.04.2017 Бизнесменът на д-р Семерджиев със своя версия за ИАЛ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads