Реклама / Ads
11| 10829 |19.07.2019 НАРОДЕН ГЛАС

Кобрата с нескопосан реверанс към САЩ, пише за Ф-16 леко недоразбрал

.
Както е тръгнал, Кубрат скоро може да се изкаже и за новата навигационна система на Ф-16 Блок 70
Българската боксова икона Кубрат Пулев изненадващо реши да влезе в ролята на експерт по стратегически анализи за нуждите на армията. На стената си във Фейсбук той написа: „F - 16 Block 70 са най-добрите и масово използвани самолети в Алианса, включително и Балканския регион използва този тип самолет“.
 

Думите му бяха разчетени от авиоексперти като нескопосан реверанс към САЩ и военния министър Красимир Каракачанов, тъй като боксьорът се оказа леко недоразбрал по темата за тази модификация на Ф-16.






Тя все още не е на въоръжение нито в Алианса, а още по-малко в страните от Балканския регион, както той се изразява. Единственото вярно нещо, е че този проект, който все още е на хартия, е подобрена версия на Ф-16 заради усъвършенствания радар. Безспорно е, че изтребителят  е добър боен самолет. Но да твърдиш, че той вече е в употреба, означава няколко неща. Първото е, че се изказваш неподготвен по тема, която ти е чужда. И второ - имаш интерес да пробутваш някакви  твърдения, за да се харесаш на някого.  

 

Бившият шеф на МВР Богомил Бонев написа във фейсбук: „Ей го и тоя капацитет. Сигурно гъргоренето на две мисли из главата му е поставено като условие, та да му върнат лиценза за САЩ“. Журналисти, които отразяват военния ресор пък твърдят, че Кобрата се води на работа в МО и това може да се счете като подмазване  към военния министър.






Пулев може и да минава за добър на боксовия ринг, но авиационната материя му е доста чужда. И всеки опит да плува в нея изглежда гротескно. Сигурно щеше да "възбуди" народа повече, ако вместо да пише небивалици за непознати за него самолети, беше признал има ли си ново гадже след фолкдивата Андреа. Всеизвестно е, че точно в тази материя Пулев плува в свои води.

 

Екип на Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 7837 |23.02.2019 Людмил Рангелов пред Фрог: Законът за мерките срещу изпирането на пари е нескопосан, ще бъде променен . 0| 5143 |29.04.2017 Кобрата победи Кевин Джонсън . 0| 5053 |03.04.2016 Жаблянов: Пробутват ни се псевдо реформи, алиби за съществуване на нескопосаната коалиция . 2| 6120 |21.01.2014 Кобрата е мъж на 2013 година

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads