Реклама / Ads
70| 6758 |26.06.2014 НАРОДЕН ГЛАС

Кутев: Станишев ще остане в историята, най-успешният политик е

.
Антон Кутев
Нещата видимо не вървят добре за БСП; нещата са напрегнати, но главният въпрос е как успяваме ние, българите, като видим нещо ценно, да го съсипем, заяви Кутев, визирайки Станишев. Борисов няма шанса да стане това, което е Сергей.
 

Няма как да не очакваме консултации и избори, независимо в какъв срок, заяви по НТВ Антон Кутев от БСП. Въпросът е да се договори смислен и цивилизован преходът към избори, въпреки че на 14 септември не е особено подходящо.

Според мен има много хора, на които им се иска да има затопляне между ГЕРБ и БСП, смята Кутев. Ако Станишев и Борисов ще си подават ръка, те могат да го направят и сега, няма смисъл от избори. Това не е така, не може да се случи, в рамките на това НС не може да има ново управление. Иначе ще вдигнем протестите с цялата им сила. то е ненужно и вредно за демокрацията, прецени Кутев.

Станишев за добро или за лошо, признат или не, е най-успешният български политик в Европа - беше премиер на най-успешното българско правителство, успя да направи ново, има еврокариера. И Певнелиев, и Борисов си сменяха мненията неведнъж, посочи той по повод обвинението, че Станишев лъжел. В политиката на човек му се случва да си промени мнението, отбрани колегата си той.

Мантра е, че Доган управлява България. Някой в момента обаче се опитва да събаря валутния борд, не знам кой е. ДАНС и после Цацаров трябва да видят кой е това. Няма да успее, но се опитва, заяви Кутев. Събориш ли две банки, събаряш и държавата, заключи той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 6364 |14.08.2013 Господа Станишев, Борисов, Орешарски..., благодарим ви! . 61| 8529 |02.07.2013 Едвин Сугарев пита Цацаров за Станишев . 18| 5682 |07.07.2008 Стиска ли му на Станишев да дърпа уши

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads