Реклама / Ads
2| 5644 |27.09.2019 НАРОДЕН ГЛАС

Любомир Аламанов: Вие не сте академици. Вие сте срам!

.
Любомир Аламанов Източник: Facebook
Група академици са написали писмо в подкрепа на кандидатът за главен прокурор Иван Гешев. Даже и човек за секунда да се заблуди, че това е писание на интелектуалци, то зачитайки текста прозират само маски на озъбени от омраза комунисти, искрено ненавиждащи народа, който все още ги издържа.
 

Цитат: "Свикнахме вече в любезното отечество да се протестира за щяло и не щяло, с повод и без повод, смислено и безсмислено, интелигентно и плебейски настървено и пр., и пр."

Свиквайте, комунисти, свиквайте! В нормалните общества всеки има право да си търси правата. Разбирам, че това ви вади от кожата, но комунизмът си отиде. Даже е обявен за престъпен със закон.

 

Подиграват се на "грантови структури". Все едно всички са бизнесмени и сами си изкарват парите, а не висят на държавна хранилка в БАН.

 

Ох, искам да продължа литературния анализ, но ми се повдига. Прочетете текста. Сякаш се върнах в 1988г., когато акад. Сендов слизаше от лимузината пред ФМИ и никой дума не смееше да му каже.

 

Само ще му напомня собствените му думи: "Всички съгрешихме и вкупом непотребни станахме."

 

Да, непотребни сте. Дърпате всички ни обратно във феодалната прегръдка на комунистическия режим. Замислете се защо бягат децата. Само това се замислете. Но не искате. Или не можете вече. А се водите академици... Вие не сте академици. Вие сте срам!

 

P.S. Интересното е, че почти същият списък с академици се е обявил против Конвенцията за защита от домашното насилие, защото била "отказ от Божиите заповеди за морален и почтен живот". Комунисти се опират на Божиите заповеди. Какво лицемерие! Ако имаха поне малко срам от Бог, щяха да се покаят за всичко, което престъпният комунистически режим направи, и да се скрият някъде. А не да се карат на хората, които изразяват гражданските си права. Срам!

 

Любомир Аламанов, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 10005 |02.05.2018 Велизар Шаламанов: Русия цели излизане на България от НАТО! . 6| 12093 |11.10.2017 Любомир Аламанов: Испания показа на Стоичков, че трябва да спазва правилата . 1| 7836 |09.06.2017 Аламанов: Г-н Рагин, за истински мъже говорим, за Вас не се отнася . 1| 5489 |16.10.2014 Любомир Дацов: Драма e , че системите на бюджета не работят

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads