Реклама / Ads
8| 13367 |29.11.2018 НАРОДЕН ГЛАС

Людмил Недев пред Фрог: В КПКОНПИ приеха враждебно сигналите срещу Горанов и Габриел

.
Людмил Недев
В КПКОНПИ бяха подготвени, че ще сигнализираме от БОЕЦ за имотите на Владислав Горанов и Мария Габриел. Чакаха ни, изглеждаха стресирани. Държаха се враждебно. Това каза пред Фрог нюз Людмил Недев, който заедно с лидера на БОЕЦ Георги Георгиев са внесли сигналите.
 

Оказа се, че Пламен Георгиев го няма, защото ведомството щяло да се разраства и се местели. Искахме да си запишем среща с него. Секретарката му ни каза, че до няколко дни ще ни дадат отговор. Според мен в интерес на Пламен Георгиев е да се види с БОЕЦ. Да не забравя, че много столове се клатят в момента.

Вероятно ще стана член на БОЕЦ. Харесвам това, което прави Георги Георгиев. За мен той е възможна алтернатива на сегашното статукво.

 

Много хора започнаха да ме подкрепят след разговора ми с депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова пред парламента. Не знаех, че Сашо Диков ме записва. Аз и друг път съм засичал Атанасова. Питал съм я защо не тестват депутатите за наркотици. А тя-мрън, мрън и се измъкна. Много й се ядосах, защото бях при майките на палатката, когато Атанасова излезе от НС. Видя ги и си обърна главата на другата страна. Това ме вбеси. Направи се, че всичко е окей. Кипнах и й викнах: Деси, я ела тука. Грешката й беше, че дойде.

 

Решил съм, ако срещна Делян Пеевски да го попитам каква е вероятността, ако пусна фиш от тотото, да уцеля шестица?  Владислав Горанов пък бих го питал как той не може да живее с 2000 лв., а ние можем със 140 лв. на един крак? Ще ги питам и за електронното гласуване-как може така да се гласува в НС и във ВСС, а за избори да не може? Народът много добре знае  за далаверите с бюлетините. И циганските  банди ги знаят. Само властта се прави на ощипана невеста. Избори не се печелят, а се манипулират. Властта не се избира, а се купува. Всичко у нас  е мангизи и интереси.  

 

Педи да се случи катастрофата с мен през 2004 година, всичко си вървеше гладко-мотори, приятели, работа. Едва след като ми отрязаха крака разбрах как функционира държавата и реално се сблъсках с институциите. Първо се сблъсках със застрахователите. Явор Нотев защитаваше тогава ДЗИ. Той се подигра с майка ми. Прехвърлиха ме към КФН, а те пък пак към ДЗИ. Целта беше да изтече един срок и аз да не бъда обезщетен. Това е добре измислена схема.

 

После се сблъсках с ТЕЛК. Всяка година ме викат, за да видят дали ми е пораснал крак. За да се придвижа до комисията си давам цялата пенсия.  Казаха ми, че ако искам да бъда с асистент, ще трябва да ми отрежат крака с още 10 см. Там явно по сантиметри преценяват кой от какво се нуждае. После пък ми поискаха подкуп. Сигнализирах за това в 6-то РУП, но нищо не излезе. Беше гнусно. Има един човек, който ми е помогна много в тази тежка ситуация. Това е шефът на „Пирогов“ Асен Балтов. Той ми отряза крака. Беше много трудна операция. Пак той ми даде кураж. Върна ми вярата в живота.  Винаги ще съм му благодарен.  Свестните като него нарочно ги слагат на такива места, за да обират вибрациите на недоволството.   




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 15247 |23.11.2018 Четат книги на Борисов и тиквите пред Министерския съвет . 14| 10870 |23.11.2018 Иво Инджов: Интервютата на Слави бяха беззъби, не виждам политическо бъдеще пред него . 9| 16666 |21.11.2018 Илиан Василев: Представете си Горанов и Домусчиев с пранги в съда . 8| 11414 |14.11.2018 Момчилова пред Фрог: Управленците вдигнаха два крака, за да удовлетворят мераците на големите братя

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads