Реклама / Ads
0| 4228 |23.01.2020 НАРОДЕН ГЛАС

Майката на 15-годишния Вики от Русе: Никой не е подготвен за такава трагедия

.
Английска гимназия, Русе Източник: БГНЕС
“Никой родител не може да се подготви за такава трагедия… и не трябва…”. Така започва изповедта на една майка, която трябва да погребе своето дете
 

15-годишният Виктор от Русе загина, след като полетя от третия етаж на Английската гимназия в крайдунавския град. Инцидентът стана преди няколко дни.

 

"Да надживееш детето си…

 

Благодаря на Вики за 15-те години които ни подари и сподели с нас!
Благодаря на Вики, че внесе светлина, радост и надежда в нас!

 

Хилядите въпроси които си задавахме преди и сега....само той може да отговори на тях, когато е готов, когато отново бъдем заедно.

 

Вики е човекът с най-чистата душа, който познавам. Изключително скромен, състрадателен, чувствителен и изживяващ всичко, което се случва с околните и човечеството.

 

Да... човечеството… Смяташе, че сме прекрачили границата… и планетата ни няма шанс да се възстанови… Мислеше мащабно, трудно му беше да приеме, че в света не всичко е добро, да приеме лошотията, арогантността, престъпленията, с които всяка вечер ни заливат по новините, катаклизмите по света, причинени от нас хората. Неговата страст са планетите, космоса, звездите… Сега той е част от тази необятна вселена и се надявам да открие отговорите на своите въпроси!

 

Обичаме те безкрайно много, Вики! Няма да напиша „почивай в мир“, защото знам, че твоето пътешествие тепърва започва...


Никога не е последно сбогом... Умирайки, хората не престават да съществуват. Те само изчезват от нашето полезрение”, написа майката но момчето Диди Колева във Facebook.

 

Опелото ще се извърши на 23.01.2020.от 10.30 в параклиса на гробищен парк “Чародейка”.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 25| 38956 |28.01.2019 Соня Колтуклиева: Тони и Вики, колко са месечните ви заплати? . 9| 15946 |05.12.2018 Майката на Десислава Иванчева: Ще пуснат дъщеря ми от ареста, но с краката напред . 9| 14085 |01.03.2018 Майката на убития командос Емил Шарков написа потресаващо писмо до шефа на МВР . 9| 15221 |13.12.2017 Кощунство! Мутри удариха с яйца майката на убития командос Шарков под прозорците на Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads