Реклама / Ads
5| 7904 |14.12.2012 НАРОДЕН ГЛАС

Мелница "Н. Панайотов" не е оръжеен склад!

.
Мелница "Никола Панайотов"
Публикуваме писмо на собственика на мелница "Никола Панайотов" по повод публикации, че там са открити оръжия. Оказа се, че нещата са доста по-различни от сензационните заглавия и дописки.
 
До: Редакцията на www.Frognews.bg

Относно: Опровержение на изнесена информация


Уважаеми дами и господа,

В публикация на интернет страницата Frognews.bg от 18.10.2012 г. със заглавие „Спипаха производител на кроасани с цял арсенал“ е написано, цитирам:

Таен арсенал от огнестрелни оръжия е складиран по поречието на река Чая на изхода на Асеновград, съобщава в. “Марица”. Там се намира прочутата мелница "Никола Панайотов". При обиск във фирмената база на собственика й Тодор Ласков е открит каменен сейф.“ и т.н., като текстът под снимката на предприятието ни гласи: Мелницата край р. Чая претъпкана с оръжие“ . Тази информация не отговаря на истината! Издирвателни дейности бяха изършени и е открито оръжие в частните помещения, собственост на г-н Ласков, които НЕ СА на територията на мелницата. Също така г-н Ласков не e едноличен собственик на мелницата, а участва в дружеството с малък дял. Вероятно текстът на новината е преписан от в-к „Марица“, от редакцията на който излезнаха с опровержение на следващия ден, след като разбраха за грешката си. За акцията на ГДБОПможете да направите справка на страницата на пресцентъра на МВР от линка по-долу:

https://press.mvr.bg/NEWS/news121018 02.htm

 

Тази статия стана повод да ни бъдат отказани доставки от дългогодишен наш партньор, на когото доставяме повече от 250 тона брашно месечно. Сами разбирате, че поради това търпим морални и материални щети, за които можем да предявим насрещен иск и да отнесем случая към прокуратурата.

Декларирам, че на територията на мелницата не са извършвани издирвателни дейности и дейността на фирмата по никакъв начин не е свързана с личните действия на г-н Ласков! Настоявам незабавно да премахнете от статията всеки текст, накърняващ репутацията на „Мелница Никола Панайотов“!

 

С уважение,

Никола Панайотов

Мелница Никола Панайотов ООД

 

ВАЖНО! Извиняваме се за причиненото неудобство на собствениците на Мелница "Никола Панайотов". Ползвали сме източник, който очевидно е разполагал с неточна информация.


Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 38| 9408 |12.12.2012 Кремена Халваджиян: У нас никой няма да заприлича на европеец, тук се яде шкембе и се пърди в ефир . 2| 6538 |10.12.2012 Едно съвсем нормално безобразие . 13| 12175 |04.12.2012 БЮЛЕТИН №2 - ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ И ОЩЕ НЕЩО………… . 2| 6018 |02.12.2012 5 хил. "грешни" пари върна студент

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads