Реклама / Ads
2| 6843 |21.12.2013 НАРОДЕН ГЛАС

Многодетното семейство Гелеменови с нов дом за Рождество Христово

.
Димитър Куцаров, председател на НД "България си ти" дава ключовете от новия дом на многодетното семейство
Коледно чудо. Така описват радостта си Мариела и Костадин Гелеменови от Пловдив. Днес в 11 ч. в града под тепетата при нотариус се изповяда сделката за закупуване на новия дом на многодетното българско семейство. Това е най-голямата мечта на младите родители и трите им деца – Симона (8 години), Петко (5 години) и Димитър (2 години).
 

„Ще мога да уча по-добре и ще изкарвам само шестици“, усмихваше се Симонка, докато прекрачваше прага на бъдещия си дом. А Митко и Петьо веднага започнаха игри на двора. Цялото семейство е нетърпеливо да се настани през януари в къщата в село Граф Игнатиево. „Не мога да опиша колко съм щастлива, сякаш сънуваме“, усмихваше се Мариела.

Блясъкът в очите й обаче не скри сълзите от радост. „Нека семействата като нашето никога да не губят надежда, защото мечтите се сбъдват. Дори и в най-трудните моменти – се случват чудеса“, развълнувано каза тя. А малчуганите в един глас повтаряха: „Весели празници!“.

Така успешно завърши кампанията „Дом за Гелеменови“.  В нея активно участваха оперната прима Христина Ангелакова, джазменът Васил Петров, хип-хоп талантът Бобо, треньорът на националния отбор по борба Армен Назарян и други. Всеки един от тях допринесе за щастливият завършек на инициативата.

А също така се оказа, че добрината е заразна, защото нотариус Силвия Хаджиева и г-жа Радка Ангелова, брокер в агенция за недвижими имоти, се отказаха от комисионните и таксите си в името на каузата. Те вярват в „България си ти!“

Кампанията за набирането на средства се осъществява по програмата „Помощ за многодетни семейства” на НД „България си ти!“. Благодарим на всички дарители, които помогнаха и вдъхват оптимизъм.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 9838 |18.12.2013 „КОЛЕДА СИ ТИ!“-дари храна, помогни на многодетно българско семейство . 1| 5898 |13.12.2013 Подписа се договор за новия дом на многодетното семейство Гелеменови . 2| 7003 |02.12.2013 Малкият Димитър от многодетното семейство Цановски празнува 1 годинка . 0| 6842 |03.09.2013 „България си ти!“ помага на семейството на нелепо загинал моторист от Казанлък

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads