Реклама / Ads
19| 5874 |28.09.2015 НАРОДЕН ГЛАС

Д-р Найденов за Фрог: Европа на Меркел-ханъм ритуално се самоубива

.
Д-р Тотко Найденов
Не ни трябват пришълци, при това - от враждебната на нашето християнство религия, която те ще се опитат да ни наложат след години - така, както са го правили по време на 5-вековното турско робство. Изобщо не мога да разбера наивните изявления на президента: че сме щели да ги интегрираме. Да, интеграция ще има, но - в обратната посока. Както съм казвал пред вас и друг път: в момента либералничеща Европа, водена от Меркел-ханъм, си извършва ритуално самоубийство. Това коментира пред Фрог нюз социалният медик д-р Тотко Найденов по отношение на бежанците.
 

Но коя е Меркел, че ще си позволява да ни заплашва, да налага на нашата 1300-годишна суверенна държава какви "горещи точки" да разкриваме, с колко евро ще ни глобява, ако не приемаме натрапените ни бройки пришълци? Да си ги приемат и отглеждат в Германия колкото искат. Лошото е, че тези бройки ще трябва да се добавят нови и нови всяка година, ако не - по 3-4 пъти годишно, ако изселването продължава с това умопомрачително темпо. Цяла Африка и целият Близък и Среден изток ли ще се изсипят в Европа, и откъде-накъде чужденци, нечленове на ЕС, ще имат нашите права за свободно придвижване на хора? Ние свободно ли се придвижваме в Саудитска Арабия? И можем ли там да построим църква, без риск още при първия камък да ни резнат главите?, пита д-р Найденов.  

Много, много е прав дядо Николай, който казва: "Ако тук нахлуят няколкостотин тъмни субекти, голяма част от които при всички случаи са джихадисти-фундаменталисти, това ще означава КРАЙ НА БЪЛГАРИЯ! И докато нашите управници се ослушват, съсредоточени само в местните избори и личните си облаги, ние, гражданите, трябва да се борим срещу това цунами, което ще ни отнесе, заедно с децата и внуците ни". "Приемаме ги безрезервно!", каза вътрешната ни министърка-недоразумение. Безусловно?! Та ние нямаме ли национални интереси и достойнство, защо не се поучат от Орбан, защо не си спомнят за Стамболов?! Ако нахлуят, ще ни отнесат, ще ни претопят, ще завладеят без бой страната ни! Ще го допуснем ли? 

 

Поврага на такива ценности, за които с такова изкуствено вълнение говорят политически маргинали и трупове като Плевнелиев, Петър Стоянов, Филип Димитров, Ал. Йорданов. Какви са те?! Да пускаме свободно, дори без паспорти, неидентифицирани тъмни субекти, част от които несъмнено са главорези? Да се радваме, когато чужди сили разтурват цели държави, претекст, че им махат диктаторите?

Когато от ЕК заявиха, че било позорно в България гей-браковете да не са узаконени, ще ни ги наложат и тях, и дори инцеста, макар че според Семейния кодекс, който е закон, брак се сключва само между жена и мъж, и когато някои общественици се противопоставяме на тези идеи, ни обвиняват в хомофобия или инцестофобия? Че България нали е суверенна държава, как така някои чиновници щели да ни налагат сексуалните практики?! Няма да се учудя, ако започнат да налагат хетерофобията, след като единствено хетеросексуалната любов, между мъжа и жената, възпроизвежда живота и движи света!

Ако целият този чужд на народопсихологията ни евроатлантически диктат продължава, по-добре за България ще е да излезе от ЕС!, смята социалният медик.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 6442 |24.09.2015 П. Иванов пред Фрог: Цветарски, много си противоречите в НСИ! . 37| 6331 |18.09.2015 М. Ташева пред Фрог: Като сбърчи носле, малкият Волен е същия като баща си . 1| 5601 |16.09.2015 Канзуров за Фрог: Бежанците са драма и за себе си, и за Македония . 20| 6026 |15.09.2015 П. Иванов пред Фрог: Учениците ни са най-неграмотните в Европа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads