Реклама / Ads
11| 5913 |23.10.2014 НАРОДЕН ГЛАС

Д-р Найденов към Папата: Не искайте емигранти, иначе “Св. Петър” ще стане конюшня

.
Социалният медик д-р Тотко Найденов отправи призив към Папа Франциск да не кара Европа да приема бежанците от Африка и Близкия Изток. „Какво ще стане със Стария континент, който е изконно е християнски, след като в нея масово нахлуват ислямисти?!Видяхме ужасните главорези от Ислямския Халифат, които обезглавяват напълно невинни хора и откровено заявяват, че следващата им инвазия ще бъде Андалузия; Испания)”, пише д-р Найденов до папата.
 

Ето и пълният текст на писмото:

 

Ваше Светейшество,

 

Макар и православен, с Ваше разрешение, ще си позволя да обсъдя две Ваши силно впечатляващи изказвания.

 

Първото – че фактически се отрекохте от една догма, залегнала в Библията (чрез повелята на Бог към Мойсей: “С мъжко да не лягаш като с женско. Това е гнусота – и двамата да се убият!”), като заявихте: “Кой съм аз, че да осъждам хомосексуалистите? Ами ако са добри и обичат Бога?”.

Безспорно, сексуалното поведение е лично и неприкосновено право на всеки човек и не е перверзия, а само отклонение, стига да е извършено по взаимно съгласие и без насилие или използване на служебна или финансова зависимост.

 

Съвършено правилно преди време заклеймихте гнусните и престъпни педофилини прегрешения на разобличени католически свещенослужители, но не съм забелязал да сте им наложил конкретни наказания за тях.

 

Индиректно отменихте и заклеймяването, наложено от Папа Йоан-Павел Втори върху контрацептивните средства. По време на двете си посещения в Африка той ги отрече, вкл. и ползването на презервативи, като отмина най-важната им цел: предпазването от сексуално-предавани инфекции, вкл. смъртоносния СПИН. В резултат и на тази негова забрана Черният континент пламна в невиждана епидемия от “Чумата на ХХ век”; в някои страни (ЮАР, Замбия, Зимбабве) заразените от ХИВ и болните от СПИН надхвърлят 70% от населението!

За тези Ваши прояви искрено, като гражданин, лекар и християнин, Ви поздравявам и Ви благодаря.

 

Но следващото Ваше изказване, фактически призив, ме уплаши: “Европа да приема бежанците от Африка и Близкия Изток!”.

Ако бъде изпълнено, то ще има още по-страшни последици от отричането на презервативите от Папа Йоан-Павел Втори и ще представлява второто самоубийство на Европа (първото беше Първата световна война)!

 

Нима не Ви безпокои фактът, че само през това лято през Адриатическо море в Европа са се добрали 100 000 пришълци, огромна част от които са мюсюлмани (немалка част тях – вероятно и фундаменталисти, които целят преобръщането на християните в мюсюлмани и са готови да извършват масови атентати)? Какво ще стане с Европа, която изконно е християнска, след като в нея масово нахлуват ислямисти?!

Видяхме ужасните главорези от Ислямския Халифат, които обезглавяват напълно невинни хора и откровено заявяват, че следващата им инвазия ще бъде Андалузия; Испания), а също и страните на бившата Османска империя (вкл. и България).

 

Тези примитиви не се шегуват! Навсякъде, където са стъпили, те опожаряват християнските храмове и избиват или насилствено ислямизират християните. Нима Вие, наместникът на християнския Бог на земята, безучастно ще наблюдавате подобни безчинства, както и безразборното никнене на джамии в Стария континент, люлката на цивилизацията и бленуваното, неприкривано намерение на част от тези неконтролируеми пришълци да ислямизират християните, да изгорят храмовете, да изнасилят жените и дъщерите ни, да ги обрежат и да им надянат бурки?! Бихте ли ни посочили поне една страна в Близкия Изток или Северна Африка, където човек спокойно и безнаказано може да изповядва християнската си вяра, без да рискува да му отрежат главата или да построи православен или католически храм, който ще бъде разрушен още след първия поставен камък?!

 

И коя европейска държава би могла да се справи с изхранването и изплащането на социални и детски помощи на милиони чужденци, почти всички от които необразовани, без занятие и дори без документи за самоличност, макар че не са внесли и цент в държавния й бюджет и нямат и капчица принос към нейния брутен вътрешен продукт? ЕС не е столова или социално заведение за целия свят!

 

Ваше Светейшество,

Вие бихте ли приели подобни неудържими фанатици да живеят във Ватикана на Ваша издръжка?!

Ако цялата тази неконтролируема миграция продължава със същия темп, само след 40-50 години населението и вероизповеданието на Европа по нищо няма да се различава от северноафриканското и арабското, а Базиликата “Св. Петър” ще бъде превърната в конюшня, както навремето – църквите по българските земи..

Да не говорим за епидемиологичната опасност от масово навлизане на СПИН, туберкулоза, сифилис, както и малария, западнонилска треска, лайшманиоза и други тропически болести, вкл. и Ебола.

 

Ваше Светейшество,

 

Вие самият идвате от Южна Америка и вероятно не познавате българската история. Нашият многоизстрадал народ е бил поробен цели 500 години от селджукските турци и добре помни геноцида и насилствената ислямизация на част от него, извършена от тях с огън и меч (рязането на глави е запазена марка на фундаменталистите от векове насам), на отнемането на момчета от семействата и превръщането им в еничари (гвардейци на султана).

Апропо, някои от наивно пропуснатите в страната ни сирийски пришълци вече започнаха не само да търгуват с наркотици, но и да извършват с нищо непредизвикани покушения с любимия им нож, с който не се разделят, над невинни хора, вкл. момиче-продавачка в магазин (с цел ограбване) и момче от Харманли, защитаващо сестра си от изнасилване, които многократно бяха намушкани в гърба и шията и едва не починаха.

 

Е, такова гостоприемство ли препоръчвате на европейците?!

Което ще ги претопи и дори унищожи?! Надявам се да бъда чут и разбран, завършва писмото си до папата д-р Тотко Найденов, главен редактор на вестник  "Български лекар" .

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6253 |22.10.2014 Д-р Тотко Найденов пред Фрог: БФС – като Сталин! . 9| 5535 |16.10.2014 Д-р Тотко Найденов: Жириновски е клеветник! . 0| 5199 |09.10.2014 Д-р Тотко Найденов: 20 години - Ден на българския лекар . 5| 5026 |06.10.2014 Д-р Тотко Найденов пред Фрог: Политическата „класа” умря сред всеобща отврат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads