Реклама / Ads
3| 6275 |25.09.2014 НАРОДЕН ГЛАС

Д-р Найденов пред Фрог: Сървайвърите ще ядат и от клозета!

.
"Не споменавай напразно името Господне!", е една от 10-те Божи заповеди. Но не мога да се сдържа и ще възкликна по повод „Сървайвър”: Що за идиотско състезание по ядене на живи плъхове и червеи, Боже мой!? Не могат ли да покажат кой е по-по-най чрез плуване, гребане, бягане, преодоляване на препятствия и други интелигентни надпревари?!, възмущава се пред Фрог нюз социалният медик д-р Тотко Найденов.
 

Не ми пука за самоотвержените "атлети", отишли в далечна Камбоджа да се състезават в името на премията. Явно не ги е страх от инфекции, язва на стомаха или дуоденума, хепатит, панкреатит и други болести на стомашно-чревния тракт. За пари много хора са готови да се наядат и от клозета. Изборът е техен и свободен. Лошото е, че тази глупост я гледат и деца. А те обичат да подражават. Преди време едно се опита да имитира Батман и се преби, скачайки с разперен плащ от третия етаж. Ами ако и сега се намерят деца или тийнейджъри, които ще се втурнат да се състезават по надяждане с мишки, личинки на мухи и червеи?!

 

Тази Камбоджа е опасна от здравна гледна точка: там има много екзотични заразни болести. Помните ли рейнджърите, които преди 10-тина години ходиха там? Удариха го на пиене и разгули с местни достъпни и евтини проститутки (на цена буквално по 2 за лев). Разпасана команда! Да, но някои бяха внезапно разстреляни от бандити, с които... са играли белот, а 16 се върнаха със СПИН и починаха до един.   

 

Ще си позволя да добавя още нещо. По една от нашите телевизии започва форматът "България търси талант". В предишните му провеждания видяхме какви ли не простотии: шантава баба с увиснали до пъпа гърди, която играеше гимнастика; старец, който правеше набирания на лост (и след ден-два, уви, умря!); че дори и циганин, който с пениса си теглеше кола... В американската версия видях мъжага, който си нанасяше зверски удари с кол по тестисите; в английската - на чугунената глава на нашия феномен Митьо Крика чупеха с чук бетонна тухла (разбира се, счупи се тя, но митьовата куфалница бе окървавена). Явно и там, в страните с т. нар. цивилизационен избор, също се произвеждат странни случки. Толкова ли е проблематично журито на подобни състезания предварително да отсява изявите на истински талантливите хора от подобни недоразумения, евфемистично, за благозвучие да ги наречем изгъзици (за да ни разберат чалгаджиите)?

За Бога, братя, бъдете по-естетични, щадете зрителите! И, особено - децата! Ние, възрастните, вече обръгнахме на какво ли не. Но на тях какво ли още им предстои - и у нас, и в чужбина!? Дайте поне тук, в Родината, да ги щадим.   

 

Ще добавя нещичко и за "Биг Брадър". Известна мутреса е обвинена от по-младия си с 10 години мъж, че му изневерява с богаташ. Сякаш клетникът не знае бурното й минало, което предполага не по-малко интересно бъдеще. Потресаващото в случая е, че българските телезрители пламенно пускат SMS подир SMS, за да номинират палавницата за изгонване. Откъде бедният български народ, който не може да си плаща тока и лекарския преглед, намира средства за подобни глупотевини? Сякаш нямаме бедстващи сънародници в Мизия, Добрич, Берковица.

 

Наистина - отврат, отврат струи отвсякъде, почти от всеки телевизионен екран. Дневният ред на България е безработицата, мизерията; задава се и нова бежанска вълна, при това - ислямизирана, която заплашва да ни залее; да не говорим за демографската и здравна катастрофа.

 

Опомнете се, братя българи!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 42| 7607 |25.09.2014 Р. Попов пред ФРОГ: Внедряване на агенти при джихадистите е задължително . 18| 5950 |23.09.2014 Т. Попов пред Фрог: Няма да се вдига токът, ако се развалят договорите по твърдите цени . 10| 5763 |18.09.2014 Д-р Найденов пред Фрог: Депутатите да обявят дали са луди и ориентацията си . 11| 6142 |17.09.2014 Посланик Шопов пред ФРОГ: Срещата Ердоган-Местан е коз за Доган-Местан

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads