Реклама / Ads
13| 6170 |14.08.2007 НАРОДЕН ГЛАС

„Народен глас" иска Гиньо Ганев да се пенсионира

.
„Гиньо Ганев да излиза в пенсия", „Да си вземе дългосрочен отпуск", „Колко още ще стои на държавната софра". Това са само част от писмата, които получихме по електронна поща само за няколко дни.
 

Някои от тях са анонимни, но повечето са с имена и точен адрес. Поводът бяха публикации на Frognews.bg и други медии за това, което прави, и което не прави омбудсманът у нас. Читателите са изненадани от странната активност, която79-годишният политик проявява по въпроси, които, откъдето и да ги погледнеш, нямат нищо общо със задачите на „защитника на народа", както сам обича да нарича себе си Ганев. В коментарите си в сайта читатели питат още защо точно Гиньо Ганев лобира за връщането на бизнесмена Майкъл Чорни в България, за бариерите в Слънчев бряг, за издаване на български паспорти на израелски бизнесмени, както и за реанимирането на нафталинения Отечествен фронт под името Отечествен съюз.

Дали читателите са прави или - не, ние няма да съдим. Те имат право на мнение и позиция. Допускаме, че някои данни от биографията на г-н Ганев ги карат да са по-крайни в разсъжденията си за него. Става дума за това, че Ганев е народен представител от 1974 година допреди две години - без прекъсване. Учудващо е как е съумял да бъде предан на комунистическия режим тогава, а след това и на демократичните промени. Завидна ловкост Ганев проявява и в откриването на спонсори и коалиционни партньори. Успява да измъкне пари за предизборните си кампании от Мултигруп на Илия Павлов, както и да се „пришие" към социалистическите формации, за да влезе в парламента.

Интересът на читателите ни кара да подготвим нови, сензационни разкрития за безспирната кариера на отечественофронтовеца и зет на превратаджията Кимон Георгиев - Гиньо Ганев. Те ще бъдат качени в сайта в близките дни. Може пък точно те да накарат омбудсмана да се заеме и с народните проблеми: наводнения и жертви, а виновни няма; унищожена от сушата реколта, а компенсациите се бавят; полицейски произвол, а МВР отрича и сочи за виновни възрастни жени в Шуменско и т.н. Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 8644 |23.07.2007 Икономика на кравите . 0| 14475 |12.07.2007 Глобализация . 3| 6557 |11.07.2007 Гневът на омбудсмана или как хубавата Елена определя приоритетите в държавата . 19| 6378 |19.06.2007 Защо министър Румен Петков трябва, но няма да се извини по случая с Чората

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads