Реклама / Ads
5| 7541 |20.04.2020 НАРОДЕН ГЛАС

Наталия Сотирова: Не можах да схвана идеята на Севда ТВ да популяризира тази откровена подигравка

.
Източник: Facebook
Ето го наглеца снощи в зайчарника. Потресена съм от това изключително гнусно преиграване и тъпа хрумка на ПР-ите на Барселонски. Три пъти изгледах клипа, качен в профила на Светиня Му и не можах да схвана идеята на Севда ТВ да популяризира тази откровена подигравка с хората, празниците, свързани с Възкресение Христово и дори с Бога.
 

Възникнаха и няколко въпроса:


1. Кой е зад камерата?


Явно Севда ТВ почивен ден няма и е цъфнала в зайчарника снощи в 00.00 часа, за да снима тази пошла сцена.


2. Какво правят там дъщерята, зетят и внуците?


Борисов, чрез щаба за паника и истерии и министрите на здравеопазването и МВР, забрани на хората да се срещат с близките си по време на Великденските празници, но той събрал в зайчарника домочадието си.

 

3. Защо Светиня Му е без маска, а дъщеря му и зет му са се зачулили?


Много е интересна кърпата, с която се е прикрила щерката. Прилича на ония малоумни маски на ВМРО с цветовете на знамето на организацията. Може пък щерката да е от партията на коалиционния партньор или Борисов е получил дарение от Каракачанов...

 

4. Какъв е този цирк с целуването на иконата, която Светиня Му размята по двора?
Явно преди театрото иконата е надлежно дезинфектирана, което не означава, че като си омесят лигите по нея, няма опасност от всякакви зарази. Кой обаче да каже на Севда и компания, че това е така и не е било необходимо да включват в сценария този момент.


5. Защо този изключително набожен човек (той така твърди) не може да се прекръсти правилно?


Предполагам, че докато се е учил на набожност в ония години, когато комунистите са избивали дядовците му, а по Великден милиционери са кръжали около църквите, е имал пропуски, дължащи се най-вече на това, че е влизал през задната врата на църквата и поради това не е усвоил правилно кръстенето.

 

Явно целият театър е за стягане редиците на шайката, защото всичко това може да впечатли единствено хора с когнитивен дефицит, с каквито е пълно сред гербавите. Сега очаквам три дни Борисов да се дава сам за пример как не е отишъл в храма, но направо е пресъздал храмово богослужение в двора на зайчарника. Той, като един патриарх размахва свещи и в същото време играе ролята на иконостас, държейки иконата.

 

Паството е представено достойно от щерката и семейството ѝ. Словата към Бога и погледът, вперен в небосвода, са кулминацията на сцената. Следва смирено целуване на иконата, ритуално изгасяване на свещите и... завесата пада...

 

Във всичко това - пошлото представление в двора на зайчарника, личи един нагъл човек, егоцентричен тип и лицемерен безбожник.

 

Наталия Сотирова, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5480 |18.04.2020 Българите очакват необичаен Великден . 12| 8430 |18.04.2020 Д-р Пенчев: Във ”Филиповци” и ”Факултета” коронавирусът набира скорост . 29| 10096 |16.04.2020 Слави Трифонов: Борисов не спира да лъже. Не вярвайте на ”Севда ТВ”. Правим най-малко тестове в Европа . 3| 6204 |16.04.2020 Демократична България: Елиминирането на Мавродиев е крайно недостатъчно

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads