Реклама / Ads
5| 6711 |31.12.2015 НАРОДЕН ГЛАС

Нелина повежда хорото за Нова година

.
Източник: Булфото
С традиционния новогодишен концерт ще посрещнат столичани Нова година на площад "Александър Батенберг". На сцената ще се появят БТР, Михаел Филева, Дивна и Прея, а така също Бобо, Печенката и Венци. В първите минути на 2016 година хорото в София ще поведе Нелина.
 
В Пловдив новогодишната програма ще започне в 22 часа, на  площада пред общината, с концерт на рок група "Кикимора" на Николо Коцев, вокалист ще е норвежецът Йорн Ланде. В последните минути на тази година, на сцената ще излязат танцьорите от фолклорния  ансамбъл „Тракия“.

Варна
посреща новата 2016 година с концерт на площад "Независимост", който започва в 23 ч и ще продължи до 3 часа на 1 януари. Празничната програма е с участието на Графа, Криско и група „Мастило“, Силвия Кацарова, българското оперно трио „Сопрано“, духов оркестър „Север“ и с участието на група „Тутурутка“. Безплатно, автобуси ще превозват варненци и гостите на града по маршрутите на обществения транспорт, съобщава БНР.
 
Баница с късмети за хиляда души, пържоли, вино, бира и сладкиши са предоставили спонсори за празничната почерпка на жителите и гостите на Велико Търново. Празничният концерт започва в 23.00 часа пред Общината, а при настъпването на 2016-а година ще се извие Дунавско хоро и фойерверки ще озарят небето. Руслан Мъйнов ще пее и играе в Гранд хотел „Янтра".
 
В Ямбол новогодишната програма ще започне в 23 часа и 15 минути на площада пред сградата на общината с изпълнения на Ямболския духов оркестър. Минути преди полунощ, кметът Георги Славов ще отправи своето новогодишно приветствие. След празничните илюминации, програмата ще продължи с изпълнения на оркестър "Пловдив".

Разградчани
ще посрещнат 2016-та на традиционното тържество на площад "Независимост" малко след полунощ. В празничната програма ще участва Капанският ансамбъл. 
 
И в центъра на Враца общината организира тържество. За доброто настроение са предвидени изпълнения на духов оркестър и ансамбъл за популярни народни песни, както и празнични илюминации. От години в града има неформална традиция към полунощ много хора да се качват към планината край града до местността "Хижата":
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 42| 5256 |30.12.2015 Каракачанов: Турция нахално се меси във вътрешните работи на България . 2| 5419 |30.12.2015 Щъркел долетя в село край Чирпан . 2| 4918 |30.12.2015 Абонат на „Топлофикация” плаща двойно за тръбите на съседите . 0| 4909 |29.12.2015 Ученици от Силистра построиха школо в Югоизточна Гана

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads