Реклама / Ads
19| 14578 |26.06.2018 НАРОДЕН ГЛАС

Нетът завря: И Борисов като Фердинанд иска егейски остров....

.
Българинът коментира надълго и нашироко в нета информацията, че премиерът Борисов си купил гръцки остро. Едни го поздравяват иронично, други напомнят, че от края на 2015г той влиза в класацията на ФОРБС за милиардерите в Европа. Колко му е да си купи остров?!
 

Вижте няколко коментара в нета за новия български остров:


- Бойко Борисов си бил купил остров в Гърция. Необитаем. Па умен ни е премиерът! Ако си беше взел населен остров, трябваше да храни "мързеливи гърци", да им плаща дълговете, че и чашите с узо да им долива. Някой сайтове дори и снимка на острова пуснали - малък и стръмен, няма място за едно футболно игрище, не знам какво ще прави там нашия човек. И друго се чудя - ако до борисовия гръцки остров доплува лодка с бежанци, къде ще ги регистрират - в Гърция или в България? Че да знае после Меркел на кого да ги връща. Само едно е смущаващо - що ще налива нашия премиер пари в гръцката икономика, която и без това е каца без дъно, а не вземе като истинските патриоти (или поне като техен коалиционен партньор) да си купи български остров - кеф ти Белене, кеф ти Болшевик (или както там сега му е името). Но все пак прави му чест на Борисов, че не е като оня муфтаджия Фердинанд, който през 1913 г. поискал Великите сили да му подарят един егейски остров. То това е най-малкия подарък, който Борисов заслужава да получи от брюкселските началници след гръмовните успехи европредседателство, ама на - извадил пари от джоба си и го купил.

 

- Склонен съм да вярвам на гръцките медии които може да се каже че наистина са независими, а не са стиснати като нашите "за гушата" от Правителство, Съд и Прокуратура !
Защото както говорят нашите сънародници живеещи на Запад в тях /вестниците и електронните ни медии/ е вярна само: ДАТАТА !

Всеобща тайна е че от края на 2015 година този човек влиза в класацията на ФОРБС из между милиардерите в Източна Европа !
Така че покупката дори и на остров от негова страна /макар и с подставени лица/ си е една детска игра . . .

 

- За кой остров става въпрос ? Колко пари е дал за него ? Едва ли има някой, който се съмнява, че може да си го позволи, а и след тия прегръдки с Ципрата, знам ли ??? А това, че гръцките медии са писали за новата придобивка е интересно ? Само не разбрах, кои са "долните, жълти лъжци" българските или гръцки медии !?!? Може и да има нещо в това "нещо", щом Боко толкова яростно се дърпа, факт е че когато го притиснат точно така прави ! Ще следя гръцките обяви утре дали спешно не се продава наскоро купен остров хаха !

 

- Гинка не му дава ЧЕЗ, т.к. Пеевски й дал назаем необходимите пари. И сега Борисов какво да направи, трябва да си вложи някъде парите и имало изгодно острови. Едва се е уредил, т.к. Путин И Ердоган му били конкуренция. Тежък е пожарникарският живот, а като поемеш задачи, за които нищо не можеш да направиш, е още по-тежко.

. Ненапразно се гневи ,,бай Ганьо" той сигурно има няколко, а те му приписват само един в Гърция. За ядосване си е, не може така. И всичко ние ,, мили съграждани" сме му купили. Хак ни е. Вие го избрахте и продължавайте, а после ревете пак. А колкото до майките, самия той каза с неговите уста ,, И ДА МИ СЕ МАХАТ ОТ ГЛАВАТА ". Ето това е приказка на един "истински" български "държавник" .В днешно време човек винаги може да си върне един запис и да го види и чуе отново. Е, стига да иска.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 20662 |09.06.2018 Само заради Шиши ли Цветанов и Борисов убиха МВР? . 20| 24392 |08.06.2018 Фейсбук изригна, че дали на Калина Крумова 500 000 лева: Това е ПОЗОР, г-н Борисов! . 13| 15541 |04.06.2018 С. Малинов: Най-отвратителното от визитата в Москва е, че Борисов се извинява . 22| 14057 |02.06.2018 Румяна Ченалова в Деня на Ботев: Време е да стягаме редиците! Борисов си отива!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads