Реклама / Ads
8| 9079 |19.11.2020 НАРОДЕН ГЛАС

Николай Марков: Убийството на един от нас е убийство на всеки от нас

.
Николай Марков
ББ и компанията му трябва да отидат в затвор в едно с всичките им съучастници - скрити и явни. Убийството на един от нас е убийство на всеки от нас. Разберете го! Това пише Николай Марков в коментар за смъртните случаи пред и в болниците на България.
 

Вижете целия пост наексперта по сигуронст във фейсбук:

 

Тези очевидни престъпления срещу гражданите, които се случват в българските болници поствени под управление на едно компроментирано мафиотско управление, не са нещата които се случват навсякъде по света във връзка с Ковид 19. Не допускайте да ви манипулират, лъжат и в крайна сметка да ви убиват лица, които никога не са притежавали и заченки на лично достойнство. Управлява ни мафиотска система интегрирана в държавната власт и нейната единствена цел е тоталната и безнаказана злоупотреба с национални и европейски финансови средства, както и собственото й оцеляване.


В болниците очевидно цари хаос, липса на медикаменти, тотална липса на истински и адекватни на пандемията лекари и всякакъв медицински персонал. България все още не е влязла в пика на тоталния ад. Това ще се случи след около месец и половина - два и тогава днешните събития ще ни се видят като детска игра, спрямо предстоящите. Бях предупредил още лятото, че при всички случаи ще влезем в тежкия сценарий, но това неадекватно и корумпирано правителство от калинки ще ни изведе от там с максимален брой невинни жертви.

 

Няма смисъл да се конфронтираме един с друг, когато виновниците са други. Те днес се крият, лъжат и манипулират - кавото са правили винаги. Някой задава ли си въпроса защо няма доставени дори обикновените годишни ваксини, които могат да спасят животите на стотици хиляди българи и струват едва 5 български лева ако се договорят от държавата? Но ги няма и няма да ги има, а сблъсъкът на няколко щама вируси с Ковид19 още не е започнал. Всичко предстои.

 

Като гражданин, който съзнавам ситуацията която се случва погледната от много страни, настоявам за бъдещо прецизно разследване действиията на това престъпно управление от независима прокуратура и разобличаване на всички извършени престъпления срещу финансовата ни система и гражданите. И ще направя и невъзможното това да се случи в бъдещ период, защото съм убеден, че под заплахата от Ковид у нас се вършат пъклени дела, които убиват масово човешки същества.


ББ и компанията му трябва да отидат в затвор в едно с всичките им съучастници - скрити и явни. Убийството на един от нас е убийство на всеки от нас. Разберете го!




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6277 |01.11.2020 Николай Слатински: Станахме заложници на властници, които не знаят как . 26| 14039 |11.10.2020 Николай Милчев: Една джипка броди из провинцията . 14| 11092 |08.10.2020 Н. Марков: ЕНП гори на клада в името на балкански криминален вожд . 13| 17686 |05.10.2020 Николай Марков: Ще победим Борисов по начин, какъвто той самият не е сънувал

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads