Реклама / Ads
8| 15865 |09.05.2018 НАРОДЕН ГЛАС

Нови разкрития на БОЕЦ: Разобличават Горанов в лъжа и изготвяне на документи с невярно съдържание

.
Владислав Горанов
В четвъртък,10.05.2018г. в 11.00ч, в Пресклуба на БТА, София, на пресконференция, БОЕЦ ще представим публично отговорите, получени по Закона за достъп до обществена информация от Министерството на финансите и Национална агенция по приходите (НАП) и други институции.
 

Те са във връзка с допълнителни данни, които поискахме по скандала с несъбрания Данък добавена стойност (ДДС) в размер на повече от 16 милиарда лева (ДДСгейт) както и документи уличаващи финансовият министър Владислав Горанов в лъжа и изготвяне на документи с невярно съдържание.

 

Това се казва в съобщение на организацията. От там допълват: Ще чуете как реагираха на нашите сигнали упълномощените институции в България и в Европейския съюз и какви са последствията от скандалните разкрития.

 

Ще ви представим лица и документи, които свидетелстват за схемите, по които в България се краде ДДС, както и за скандалните обвързаности на местните и национални институции, когато прикриват кражбите и разпъват чадър на крадците.

 

От първо лице ще чуете историята на бизнесмен, чиято фирма (една от най-големите в млекопреработвателния бранш) е открадната от съдружника му, след като потърпевшият поискал сметка за източено ДДС и сделки, неотразени в счетоводните документи. Със скандални подробности, той е готов да говори за укриване на данъци, криминална обвързаност между данъчни, полиция и магистрати. Ще чуете как в България изчезват обрзувани вече дела, как се палят къщи на неудобни бизнесмени и как добрите връзки в властимащите могат да ти помогнат да скриеш всяко престъпление – от кражба на ДДС в оргомни разери, до класическ рейдърство и палеж.

 

ГД „БОЕЦ“ ще обяви и бъдещите си действия – както по аферата ДДС, така и по конкретния случай.

 

Ще отговорим на всички въпроси и отново ще докажем, че България се управлява от мафия, превзела всички институции и власти.

Споделете и разпространете за да дадем гласност на тези действия, разобличаващи престъпната и мафиотска същност на управляващата ни партийна клика!  

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 9066 |03.04.2018 Проф. Слатински: Страдаме от новия СПИН - синдром на придобита институционална некадърност . 24| 18082 |10.02.2018 Лидерът на БОЕЦ: Страх тресе кочината, народът ще плати жестока цена за бездействието си . 1| 6530 |08.01.2018 Спаси София: Дупки по ”новия” бул. Дондуков - пак ли протестърите са виновни? . 2| 6529 |06.01.2018 Фрогоко: Някои нови евроатлантически ценности – принос за укрепване на русофилското влияние в България?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads