Реклама / Ads
8| 22195 |19.12.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Октай пред Фрог: Преди 2 г. Борисов ми призна, че знае за контрабандата на цигари от „Булгартабак”

.
Осман Октай
Още преди две години премиерът Бойко Борисов ми призна в телефонен разговор, че знае за доклада на турските служби за контрабандата на цигари от „Булгартабак”. Това каза пред Фрог нюз бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай.
 
Ето какво точно разказа Октай: Преди близо две години съобщих пред вашия сайт, че с бездействието си, българските служби стават съучастници в контрабандата на цигари от „Булгартабак”. Точно тогава премиерът Бойко Борисов ми се обади по телефона.

Близо половин час разговаряхме. Обвини ме, че едва ли не съм казал, че той участва в контрабандата. Обясних му, че информацията за доклада на турските служби ми е сто процента сигурна. Както съм и сигурен, че той също знае за този доклад. Тогава Борисов в прав текст ми призна: Аз знам за всичко това, но не е моя работа да се занимавам. Има си прокуратура и служби.

Впоследствие за изненада на всички, но не и на мен, Бойко Борисов започна да адвокатства на турския президент Реджеп Ердоган пред Брюксел. Свидетели сме, че това се случва и днес с помпозните му лекции пред студентите в УНСС и на различни други места. Убеждава ни колко трябва да сме снизходителни към Ердоган и диктатурата му, защото видите ли, щели да ни залеят бежанци. Следва да си зададем въпрос защо нашият министър-председател толкова много рискува да се злепостави пред Брюксел, при положение, че обвиняват Ердоган в дестабилизиране дори на държави като Германия, Холандия, Австрия и Белгия?!

Защо Бойко Борисов се е провалил като адвокат на Ердоган, защо Делян Пеевски е поел ролята на убития наркобос Филип Найденов-Фатик и защо трябва да се иска оставката на главния прокурор Сотир Цацаров, можете да прочетете в четвъртък в рубриката „Интервю”.

Четете ТУК какво каза вчера главният прокурор Сотир Цацаров за доклада.
Шефът на МВР Валентин Радев пък обясни, че го е получил и после го е дал на прокуратурата.  Малко преди това, притиснат от Фрог нюз, каза в интервю, че изобщо не е чувал за него.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 9592 |19.12.2017 Трайков пред Фрог: Когато съд се занимава с категории хора, той не е специализиран, а специален . 5| 8851 |19.12.2017 Босия пред Фрог: Ще замеряме с яйца портретите на Сотир Цацаров и на шефа на СРС . 15| 13118 |19.12.2017 Арман Бабикян за Фрог: Ние сме втора серия диктатура на пролетариата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads